עוגיות הסוכר הרכות של סטאר דורשות בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 103 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 48. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מתכון זה מכלמתכונים דורש אבקת אפייה, תמצית ונילן, אגוז מוסקט טחון ומלח. 13 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך עצום מרהיב ציון של 12%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סטאר רך עוגיות סוכר, עוגיות סוכר רכות, ו עוגיות סוכר רכות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מקציפים יחד סוכרים לבנים וחומים, חמאה ומקצרים עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים פנימה ביצים, וניל ותמצית לימון לערבוב טוב.
זרוק כפות בצק במרחק של 2 1/2 אינץ ' זה מזה על תבנית אפייה משומנת. עם גב הכף מורחים עגולים ועגולים מה שהופך את הקצה החיצוני של העוגיות למעט עבה יותר מהמרכז.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
מורחים
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
מפזרים בנדיבות את הסוכר הלבן השמור ומניחים צימוק שומן במרכז כל עוגיה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
עוגיות
צימוקים
7
אופים כ -10 דקות. לעוגיות רכות יותר, אופים בתנור חם (425 מעלות פרנהייט (220 מעלות צלזיוס)) במשך כ-8 דקות או עד שלא תישאר כניסה כשנוגעים בקצה האצבע במרכז העוגיה.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות סוכר. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. עמק הנחל היבש של סברג 'יה ג' ינו זינפנדל עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
סברג 'יה ג' ינו ' ס דריי קריק ואלי זינפנדל
זינפנדל של ג 'ינו מייצג תערובת שדה מסורתית שסבי, ג' ינו, הכין בכל שנה. הבציר הזה מלא בפירות אדומים בשלים ושופעים. יש לו ליבה של דומדמניות אדומות מתוקות ותות עם גימור בהיר מה שהופך את זה להתאמה נהדרת למאכלים רבים. תערובת: 90% זינפנדל, 5% קריניאן, 5% פטיט סירה.