סטול דה נואל (שטול חג המולד)
המתכון סטול דה נואל (Stollen חג המולד) יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מנה אחת מכילה 223 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לך חלב, אבקת סוכר, שמרים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. נסו קאפקייקס Stollen חג המולד-קלאסי חג המולד טרנספורמציה, Stollen חג המולד, ו Stollen חג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הפרי במרינדה, לשלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה, ולתת לעמוד 1 שעה.
מסננים את התערובת במסננת מעל קערה, הזמנת תערובת ברנדי ופירות בנפרד.
כדי להכין בצק, להמיס שמרים 1/4 כפית סוכר מגורען במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
הוסף 1 1/2 כוסות קמח, ברנדי שמורות, חלב, 1/4 כוס סוכר מגורען, 1/4 כוס חמאה, מלח, וביצה לתערובת שמרים; הכה במהירות בינונית של מערבל עד חלקה. מערבבים פירות במרינדה, 1 1/2 קמח כוסות, ושקדים. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מניחים בקערה מצופה ספריי בישול; להפוך את המעיל העליון. כיסוי; תן לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, על 2 שעות. הבצק לא יוכפל בגודלו. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה; תן לנוח 5 דקות.
רול לתוך אליפסה 13 x 8 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מניחים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול; מקפלים בצק לאורך, משאירים גבול 3 אינץ'. לכסות ולתת עלייה 1 שעה.
לחשוף בצק, ואופים ב 350 במשך 25 דקות או עד השחמה כיכר נשמע חלול כאשר טפח; מגניב.
מברשת עם 1 כף חמאה; מפזרים אבקת סוכר.