סטייק אספרסו עם קישואים אפויים ותפוחי אדמה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 853 קלוריות, 67 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. זה מושלם עבור יום האהבה. 163 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם רוזמרין, סטייק פלנק, גבינת פרמיג'אנו-רג' יאנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו -15 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 98%, המנה הזו נהדרת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סטייק סינטה ותפוחי אדמה אפויים, קישואים תפוחי אדמה אפויים פעמיים, ו סטייק אגף עם תפוחי אדמה אפויים פעמיים.
הוראות
1
שלב את שמן הזית, הרוזמרין, הווסטרשייר, החרדל, החומץ, הפלפל השחור, האספלט, הקינמון, השום, האספרסו ושאלוט בכלי רדוד או בשקית אחסון מזון גדולה מפלסטיק. הופכים את הסטייק במרינדה ומכניסים למקרר לכמה שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
תלת עצות, גזוז
צווארי עוף
שאלוט, מגורר או טחון
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
2
מחממים את הפטם או מחבת הגריל על אש בינונית-גבוהה. מבשלים את סטייק האגף כ -12 דקות, הופכים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלע
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
3
תנו לסטייק לנוח 5 עד 10 דקות, ואז פורסים על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מתלבשים במיץ לימון, פטרוזיליה ומפזרים מעט מלח לסיום.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
לקישואים ותפוחי האדמה: חממו את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
יוצקים מחצית מהעגבניות לכלי קדירה ושוברים אותן מעט.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
6
מפזרים עליהם מעט טימין ומזלפים שמן זית. למעלה עם שכבת קישואים העונה עם מלח ופלפל. מעליו את תפוחי האדמה ומתבלים במלח ופלפל, מעט רוזמרין, מפזרים שום, מעט בצל, טפטוף שמן זית ומעט גבינה מגוררת. חוזרים על השכבות עד שמשתמשים בכל הירקות, ואופים עד שהם מבעבעים ומשחימים ותפוחי האדמה רכים, בערך 1 שעה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צווארי עוף
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
רוטב חמוציות, להגשה
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
קבל את רשימת הקניות של רייצ ' ל למתכונים של הפרק הזה כאן.
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לשרוף קוטג ' קאשבורן פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי פה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות האדומה-ברי שומרים על אורך, מיקוד ואיזון מקסימים.