קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סטייק אספרסו עם קישואים אפויים ותפוחי אדמה

סטייק אספרסו עם קישואים אפויים ותפוחי אדמה
סטייק אספרסו עם קישואים אפויים ותפוחי אדמה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 853 קלוריות, 67 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. זה מושלם עבור יום האהבה. 163 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם רוזמרין, סטייק פלנק, גבינת פרמיג'אנו-רג' יאנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו -15 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 98%, המנה הזו נהדרת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סטייק סינטה ותפוחי אדמה אפויים, קישואים תפוחי אדמה אפויים פעמיים, ו סטייק אגף עם תפוחי אדמה אפויים פעמיים.

הוראות

1
שלב את שמן הזית, הרוזמרין, הווסטרשייר, החרדל, החומץ, הפלפל השחור, האספלט, הקינמון, השום, האספרסו ושאלוט בכלי רדוד או בשקית אחסון מזון גדולה מפלסטיק. הופכים את הסטייק במרינדה ומכניסים למקרר לכמה שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
צווארי עוףצווארי עוף
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
2
מחממים את הפטם או מחבת הגריל על אש בינונית-גבוהה. מבשלים את סטייק האגף כ -12 דקות, הופכים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
3
תנו לסטייק לנוח 5 עד 10 דקות, ואז פורסים על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מתלבשים במיץ לימון, פטרוזיליה ומפזרים מעט מלח לסיום.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
לקישואים ותפוחי האדמה: חממו את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
יוצקים מחצית מהעגבניות לכלי קדירה ושוברים אותן מעט.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
6
מפזרים עליהם מעט טימין ומזלפים שמן זית. למעלה עם שכבת קישואים העונה עם מלח ופלפל. מעליו את תפוחי האדמה ומתבלים במלח ופלפל, מעט רוזמרין, מפזרים שום, מעט בצל, טפטוף שמן זית ומעט גבינה מגוררת. חוזרים על השכבות עד שמשתמשים בכל הירקות, ואופים עד שהם מבעבעים ומשחימים ותפוחי האדמה רכים, בערך 1 שעה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צווארי עוףצווארי עוף
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
קבל את רשימת הקניות של רייצ ' ל למתכונים של הפרק הזה כאן.

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חומץ בלסמי מיושןחומץ בלסמי מיושן11 קילו קישואים,3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות מבושלות או עגבניות סן מרזאנו איטלקיותעגבניות מבושלות או עגבניות סן מרזאנו איטלקיות1(יכול להיות או להרחיק)על אספלט או פלפל קאייןעל אספלט או פלפל קאיין1כף עגולה חרדל דיז'וןכף עגולה חרדל דיז'ון1נורהאספרסו, מקורר או על 1/2 כוס מבושל קפה חזק, מקורראספרסו, מקורר או על 1/2 כוס מבושל קפה חזק, מקורר907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סטייק צלעסטייק צלע2(חוֹרֶף)רוזמרין טרי קצוץ דקרוזמרין טרי קצוץ דק2(חוֹרֶף)טימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ2ציפורן גדולהשום, קצוץ דק או מגורדשום, קצוץ דק או מגורד4ציפורן גדולהשום, פרוס דקשום, פרוס דק0(יכול להיות או להרחיק)על קינמון טחוןעל קינמון טחון2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית, לטפטוף ליברלישמן זית, לטפטוף ליברלי2בצל, פרוס דקבצל, פרוס דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגורר טרי-גבינת רג'יאנופרמזן מגורר טרי-גבינת רג'יאנו4ריבס, קצוץ טרי או קפואהצעות הגשה: פטרוזיליה, לימון ומלחהצעות הגשה: פטרוזיליה, לימון ומלח3תפוחי אדמה, קלופים פרוסים דקתפוחי אדמה, קלופים פרוסים דק2(חוֹרֶף)רוזמרין, קצוץ דקרוזמרין, קצוץ דק4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל1שאלוט, קצוץ דק או מגורדשאלוט, קצוץ דק או מגורד2(חוֹרֶף)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר2קישואים, פרוס דקקישואים, פרוס דק

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לשרוף קוטג ' קאשבורן פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי פה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות האדומה-ברי שומרים על אורך, מיקוד ואיזון מקסימים.