סטייק בגריל ו Kabobs ירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 303 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח, פטריות, שיפודי עץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו קבב סטייק וירקות, קבב סטייק ירקות, ו קבב סטייקים קל בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים גריל לחום 350 עד 400 (בינוני-גבוה).
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
2
להקציף יחד הראשון 4 מרכיבים בצלחת רדודה גדולה או שקית מקפיא פלסטיק zip-top; להוסיף בשר בקר, פונה מעיל. כיסוי או שקית חותם, ולהירגע 20 דקות, הופך פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות שני ויינס עמק קולומביה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 7 דולר לבקבוק.