סטייק בגריל עם ארוגולה ופרמזן מגולח
סטייק בגריל עם ארוגולן ופרמזן מגולח עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 842 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 56 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. לך לחנות ותביא את ארוגולה, פרוסות לימון, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו סלט ארוגולה עם סטייק, פרמזן מגולח ויניגרט לימון, סטייק בגריל עם תינוק ארוגולן וסלט פרמזן, ו סלט ארוגולה עם פרמזן מגולח (מתכונים דומים).
הוראות
תערובת שום, 2 כפיות שמן ופלפל שחור במעבד מזון קטן (או מחית על צלחת עם גב של מזלג) כדי ליצור להדביק. לטפוח סטייקים יבשים עם מגבות נייר. לשפשף רסק שום על שני הצדדים של סטייקים.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות או לקרר עד 8 שעות. הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה). סטייקים גריל כדי doneness הרצוי, כ 9 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
מעבירים סטייקים ללוח חיתוך.
חותכים סטייקים בזווית קלה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
ארגן ארוגולה על מגש. למעלה עם פרוסות סטייק.
יוצקים כל מיצים שנצברו על סטייקים; מפזרים מלח.
טפטוף 1 כף שמן על סטייקים. באמצעות מקלף ירקות, לגלח פרמזן לרצועות על סטייקים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו]()
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
פטל אדום יפה, דובדבן שחור וניחוחות תבלינים. מלא ועגול עם שזיף, דומדמניות אדומות, אוכמניות, וטעמים עלה דפנה. הטאנינים הרכים נותנים ליין הזה חלקות קטיפתית וגימור השוקולד פשוט נמשך ונמשך.