תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק במרינדה חזק. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך סטייק סינטה בקר, עשן נוזלי, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: כריכי בשר חזקים, סלט פלפל חזק, ו סלט איטלקי איתן.
הוראות
1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לאכילה מחדש, משלבים את תשעת המרכיבים הראשונים; מוסיפים סטייק. לאטום את התיק ולהפוך למעיל; לקרר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
ניקוז ולהשליך מרינדה. סטייק גריל, חשוף, מעל חום בינוני במשך 4-8 דקות בכל צד או עד הבשר מגיע doneness הרצוי (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פלורה ספרינגס נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.