סטייק בסגנון ניו יורק עם פטריות מטוגנות
סטייק בסגנון ניו יורק עם מטגן פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1029 קלוריות, 125 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. לך לחנות ותביא אקדח 1. מסעדת סטייקים מרינדה ניו יורק סטקייה, פטריות, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו ניו יורק סטייק עם רוטב פטריות יין אדום, סטייק ניו יורק בגריל עם בירה ורוטב סטייק מולסה, ו סטייק רצועת ניו יורק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סטייק בצלחת רדודה.
יוצקים 1/2 כוס מרינדה על סטייק; להפוך באופן שווה מעיל שני הצדדים של סטייק. מקררים 30 דקות. להשרות, להסתובב מדי פעם.
הסר סטייק מן המרינדה; להשליך מרינדה. סטייק גריל 13 עד 16 דקות. עבור בינוני-נדיר עד בינוני doneness, מפנה מדי פעם.
הסר סטייק מן הגריל; לכסות כדי להתחמם.
מבשלים ומערבבים פטריות, בצל ושום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה 5 דקות. מערבבים ב המרינדה הנותרים; מבשלים על אש נמוכה 5 דקות.
חותכים סטייק על פני התבואה לפרוסות דקות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
פטל אדום יפה, דובדבן שחור וניחוחות תבלינים. מלא ועגול עם שזיף, דומדמניות אדומות, אוכמניות, וטעמים עלה דפנה. הטאנינים הרכים נותנים ליין הזה חלקות קטיפתית וגימור השוקולד פשוט נמשך ונמשך.