סטייק ברזל שטוח שום קלוי
סטייק ברזל שטוח שום קלוי הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה עיקרית זו כוללת 655 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 51 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 23 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם סטייקים מברזל שטוח, מלח ופלפל גרוס, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. הציון הזה מרהיב. נסו סטייק ברזל שטוח במרינדה לימון ושום, סטייק ברזל שטוח עם רדיצ'יו קלוי בלסמי, ו סטייק ברזל שטוח צלוי עם פטריות קלויות עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מסדרים שיני שום על תבנית עם נייר אפייה.
מטפטפים 1 כף שמן זית על שום.
אופים שום בתנור שחומם מראש עד להזהבה, 15 עד 20 דקות, תוך ערבוב פעם אחת כדי למנוע צריבה.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר.
מניחים שום מקורר ו 1/2 כוס שמן זית במעבד מזון; מערבבים עד שהתערובת היא משחה.
מתבלים סטייקים במלח ופלפל. משפשפים משחת שום משני צידי כל סטייק.
מניחים מחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים את הסטייקים עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -135 מעלות ל -140 מעלות צלזיוס (60 מעלות צלזיוס), כ -5 דקות לכל צד.
מסירים את כל התבנית מהאש ומניחים לעמוד עד שסטייקים מגיעים לטמפרטורה פנימית של 145 מעלות צלזיוס (63 מעלות צלזיוס), או לדרגת האלימות הרצויה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון.
![דובדבן שחור ספורטיבי, ברי כהה, שוקולד מאלט עם הערות אלון צרפתי ניואנסים של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של כהה פירות מוביל לתוך משיי, רך גימור.]()
דובדבן שחור ספורטיבי, ברי כהה, שוקולד מאלט עם הערות אלון צרפתי ניואנסים של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של כהה פירות מוביל לתוך משיי, רך גימור.
Sporting black cherry, dark berry, malt chocolate with nuanced French Oak notes of vanilla and mocha. Elegant and refined on the palate with plenty of dark fruit leading into a silky, soft finish.