אם יש לכם עלי דפנה, סטייק, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. מתכונים דומים: עוף מטוגן סטייק עם רוטב, עוף מטוגן סטייק ורוטב, ו עוף מטוגן סטייק עם רוטב.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה בינונית, לטאטא את הביצים, כמון, פלפל קאיין, ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פלפל קאיין
כמון
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
מוסיפים את הסטייקים, מערבבים למעיל, ומניחים לשבת 10 דקות. בשקית נייר, לשלב את הקמח, קורנפלור, כמה צביטות של מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
עמילן תירס
סטייק.
קמח לכל מטרה
מלח
4
הסר את הסטייקים מתערובת ביצים ולשים לתוך שקית נייר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
ביצה
5
מגלגלים את החלק העליון של התיק כדי לסגור, ולנער עד הסטייקים מצופים באופן שווה. זה יכול להיעשות בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
גלול
6
תן לסטייק המצופה לנוח על מגש סדינים מצופה במתלה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
7
במחבת עמוקה וכבדה, להוסיף שמן מספיק כדי להגיע 1/2 אינץ ' במעלה הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מחממים את השמן על חום בינוני עד 370 מעלות F. (כאשר כף עץ מוכנסת לתוך השמן יוצרת בועות זעירות, השמן מוכן.) מטגנים את הסטייקים, בקבוצות במידת הצורך, מרפרף רק פעם אחת כאשר הצבע הוא זהוב, פוק משחרר לא מיצים אדומים, על 2 עד 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
9
מסירים למגש ומגישים עם רוטב תפוחי אדמה קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
רוטב
10
במחבת ישר צדדית גדולה חום 2 כפות חמאה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מוסיפים את הבצלים ואת השום ואת הטחון עד רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
12
לטאטא בקמח, ערבוב לשלב עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
13
מוסיפים את עלה דפנה ומרק ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מעובה מעט, ולאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה. מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים והרוטב התעבה, בערך 8 עד 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים הנותרים 1 כף חמאה והפטרוזיליה.
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.