קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

סטייק העוף המטוגן של סאני עם רוטב תפוחי אדמה קצוץ

סטייק העוף המטוגן של סאני עם רוטב תפוחי אדמה קצוץ
אם יש לכם עלי דפנה, סטייק, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. מתכונים דומים: עוף מטוגן סטייק עם רוטב, עוף מטוגן סטייק ורוטב, ו עוף מטוגן סטייק עם רוטב.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה בינונית, לטאטא את הביצים, כמון, פלפל קאיין, ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פלפל קאייןפלפל קאיין
כמוןכמון
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מוסיפים את הסטייקים, מערבבים למעיל, ומניחים לשבת 10 דקות. בשקית נייר, לשלב את הקמח, קורנפלור, כמה צביטות של מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
עמילן תירסעמילן תירס
סטייק.סטייק.
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
4
הסר את הסטייקים מתערובת ביצים ולשים לתוך שקית נייר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ביצהביצה
5
מגלגלים את החלק העליון של התיק כדי לסגור, ולנער עד הסטייקים מצופים באופן שווה. זה יכול להיעשות בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
גלולגלול
6
תן לסטייק המצופה לנוח על מגש סדינים מצופה במתלה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
7
במחבת עמוקה וכבדה, להוסיף שמן מספיק כדי להגיע 1/2 אינץ ' במעלה הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מחממים את השמן על חום בינוני עד 370 מעלות F. (כאשר כף עץ מוכנסת לתוך השמן יוצרת בועות זעירות, השמן מוכן.) מטגנים את הסטייקים, בקבוצות במידת הצורך, מרפרף רק פעם אחת כאשר הצבע הוא זהוב, פוק משחרר לא מיצים אדומים, על 2 עד 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
9
מסירים למגש ומגישים עם רוטב תפוחי אדמה קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
רוטברוטב
10
במחבת ישר צדדית גדולה חום 2 כפות חמאה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים את הבצלים ואת השום ואת הטחון עד רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
12
לטאטא בקמח, ערבוב לשלב עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
13
מוסיפים את עלה דפנה ומרק ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מעובה מעט, ולאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה. מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים והרוטב התעבה, בערך 8 עד 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים הנותרים 1 כף חמאה והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עלי דפנהעלי דפנה
תפוח אדמהתפוח אדמה
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
מרקמרק
רוטברוטב
14
מגישים שפכו על סטייק העוף המטוגן של סאני.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
סטייק.סטייק.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.