סטייק הצבי של ביג ג'ו ברוטב ערמונים.
סטייק הצבי של ג'ו הגדול ברוטב ערמונים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 781 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום ולנטין. מתכון זה מ Allrecipes יש 6 אוהדים. אם יש לכם פלפל טחון גס, בצל, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: סטייק בשר צבי ברוטב פורט, בשר צבי Haunch סטייק עם גרגר כוסמין ורוטב יין אדום, ו בשר צבי שנק ופודינג סויט פטריות ערמון.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (200 מעלות C). חותכים את העור כדי לאפשר אדים לברוח.
מניחים את הערמונים במחבת אפייה, ואופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות.
הסר מהתנור, וקריר. לקלף את הקליפה, וקוצצים. אתה צריך על 1 כוס ערמונים קצוצים.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, בצל וגזר בחמאה עד רך. מערבבים בקמח, ומבשלים עד הקמח חומים.
מערבבים במרק, ומתבלים עם עלה דפנה, ומלח ופלפל. מבשלים במשך 15 דקות.
Broiler Preheat, ולמקם מתלה 5 אינץ ' מתחת לאלמנט broiler.
מניחים את סטייקים בשר צבי במחבת סרוחה. מבשלים 5 דקות בכל צד.
מסננים את מוצקים מן המרק, ולהחזיר את המרק למחבת. מערבבים במדיירה וערמונים.
יוצקים רוטב ערמון חם על סטייקים בשר צבי, ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא המנון ן מרלו Mt. יין עמק Veeder נאפה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
דובדבן שחור, תבלינים, עשיר