קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

סטייק וביצים בנדיקט עם רוטב ברנז

סטייק וביצים בנדיקט עם רוטב ברנז
סטייק וביצים בנדיקטוס עם רוטב Béarnaise עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 534 קלוריות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם יין, מים, chervil, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. האוכל הביא לך אותו. מתכונים דומים: סטייק וביצים בנדיקט עם רוטב ברנז, סטייק וביצים בנדיקט עם אספרגוס ברוטב ברניז, ו סטייק וביצים בנדיקט.

הוראות

1
עבור רוטב béarnaise: למלא סיר גדול רבע הדרך מלא במים ולהביא אותו לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להסיר מהחום ולהניח בצד.
3
שלב את היין, חומץ, שאלוט, גבעולי טרגון, וגבעולי פלפל כתוש במחבת בינונית. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים עד מופחת רק מעל 2 כפות, על 5 עד 7 דקות. מסננים את תערובת החומץ דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה קטנה, לחיצה על המוצקים; להשליך את המוצקים. להפריש להתקרר, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
מחממים מחבת בינונית בעלת תחתית כבדה (לא לא דביקה) מעל חום גבוה עד חם מאוד אך לא מעשנים, כ-3 עד 4 דקות. (אם המחבת מתחממת ומתחילה לעשן, תוריד אותה מהחום כדי להתקרר קצת.בינתיים, מתבלים את הסטייק משני הצדדים עם המלח והפלפל הנמדדים. לשפשף את שני הצדדים עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מניחים את הסטייק במחבת החמה ולתת לו לבשל ללא הפרעה עד קרום כהה נוצר על הקרקעית, על 3 עד 4 דקות.הפוך את הסטייק באמצעות מלקחיים או מרית ומבשל עד שהוא בינוני נדיר, על 3 עד 4 דקות יותר. כדי לבדוק doneness, להשתמש באצבע שלך כדי ללחוץ על הסטייק: זה צריך להיות המשרד סביב הקצוות אבל עדיין לתת במרכז. אתה יכול גם להשתמש מדחום מיידי לקרוא—זה צריך לקרוא 52° עד130.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להעביר את הסטייק ללוח חיתוך ולתת לו לנוח בזמן שאתה לחלוט את הביצים.עבור ביצים עלומות: להביא את המים הנמדדים לרתיחה בסיר בינוני מעל חום גבוה (המים צריכים להיות לפחות 2 אינץ ' עמוק). להפחית את החום לנמוך כדי לשמור על המים בבית רתיחה חשופה. מערבבים בחומץ.לשבור ביצה 1 לתוך כוס קטנה או ramekin. בעדינות להחליק את הביצה לתוך המים רותחים. חזור עם 3 הביצים הנותרות, וודא מרווח אותם באופן שווה במים. לבשל עד הלבנים הם רק להגדיר, על 3 דקות. הרם את הביצים מהמים עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מניחים בקערה של מים חמים כדי לשמור warm.To להרכיב:לפצל טוסט מאפינס אנגלית. מעיל את הצדדים לחתוך של מאפינס עם שכבה דקה של חמאה, מתבלים עם מלח ופלפל, ומניחים על צלחות הגשה.חותכים דק את הסטייק ומחלקים אותו בין חצאי המאפין.באמצעות כף מחוררת, להסיר את הביצים מן המים החמים. כתם כל עודף מים מהחלק התחתון של הכף עם מגבת נייר או מגבת מטבח ולהחליק את הביצים על הסטייק. למעלה את הביצים עם הכמות הרצויה של רוטב béarnaise (ייתכן שנשאר לך קצת כדי לשרת בצד).
מרכיבים שתצטרך
½ כפיות מלח½ כפיות מלח
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ריימונד R אוסף מרלו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Raymond Collection Merlot
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.