סטייק ושיכר
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם אגוז מוסקט, בצל, סטייקים sirloins, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו ארוחת הכנה מראש 3 דקות סטייק Hoagies עם רוטב סטייק תוצרת בית, פאן פריד סטייק המבורגרים עם בצל יין אדום בגידה רזה של לורה, ו סטייק חצאית קובני עם עגבניות Escabeche ורוטב סטייק מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים סטייקים משני הצדדים עם מלח, פלפל וחמאה. לשים על גריל חם וחום משני הצדדים.
בתנור הולנדי או מחבת טיגון ברזל יצוק, להוסיף 1/2 מקל של חמאה, בצל, פטריות ומלח.
מניחים מכסה על גבי ולאפשר להם להזיע.
מוסיפים בירה ומניחים סטייקים במחבת. אפשר להתבשל עד מכרז.
שלב את הקורנית, פטרוזיליה, אגוז מוסקט, נשאר חמאה וקמח יחד. השתמש בזה כדי לעבות את הרוטב כדי להיות מסוגל לצפות את הגב של כף.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו מחוז Peju. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה