סטייק חזיר מעל ירקות עם רוטב תפוחים-סיידר
סטייק חזיר מעל ירקות עם רוטב תפוחים סיידר נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם סיידר תפוחים, מלח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סיידר תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סופגנייה סיידר תפוחים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 33 דקות. וזה טוב. נסו צדפות צרובות עם כרוב מטוגן ירוקים ורוטב סיידר, סלמון מעושן חם עם סלט תפוחים, דובדבנים מיובשים, אגוזי לוז וירקות ויניגרט סיידר תפוחים, ו תפוח מקורמל + גבינת צ'דר בייגלה רך עם רוטב תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים סטייק חזיר. מבשלים 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
ממיסים 1 חמאת כף במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 3 דקות.
מוסיפים חצי חרדל ירוק; מכסים ומבשלים 2 דקות או עד קמלה מעט.
להוסיף ירקות הנותרים סיידר 1/2 כוס. מכסים ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים במלח ופלפל.
בעוד ירקות לבשל, להביא הנותרים 1 כוס סיידר לרתיחה בסיר קטן. מבשלים 10 דקות או עד מופחת 1/4 כוס.
הסר מהחום, ומערבבים הנותרים 1 כפית חמאה.
מחלקים ירקות נבולים באופן שווה בין 4 צלחות.
חותכים סטייק חזיר ל 4 חתיכות, ומניחים מעל ירקות.
רסס סיידר רוטב על ירך חזיר וירקות.