קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

סטייק חצאית בגריל עם מיסו אדום

סטייק חצאית בגריל עם מיסו אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק חצאית בגריל עם מיסו אדום. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 420 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לך לחנות ותביא את מיסו, סטייק חצאית, מירין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו סטייק חצאית בגריל וסלט Mesclun עם רוטב מיסו, סטייק חצאית עם מיסו אדום, ו סטייק חצאית מיסו-במרינדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד את מיסו, שום, מירין, סאקה, סוכר, וטובנג ' אן בקערה בינונית עד בשילוב והסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
מיסומיסו
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
יוצקים את המרינדה על תבנית אפייה מעוטרת ומפזרים אותה מעט עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
להניח את חתיכות סטייק במרינדה ולהפוך בנדיבות מעיל בכל רחבי. להשרות במשך 1 שעה בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
4
מחממים מחבת גריל מקורה או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425). לשפשף את הסורגים גריל עם מגבת טבול בשמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
מניחים את סטייק חצאית במרינדה על הגריל, מכסים את הגריל, ומבשלים עד שהבשר מגיע בינוני נדיר, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר, מגוררת, לציפויגבינת צ'דר, מגוררת, לציפוי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
הסר ללוח חיתוך, להגדיר במקום חם או אוהל רופף עם נייר, ולתת לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Maddalena מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.