תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק חצאית בגריל עם מיסו אדום. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 420 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לך לחנות ותביא את מיסו, סטייק חצאית, מירין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו סטייק חצאית בגריל וסלט Mesclun עם רוטב מיסו, סטייק חצאית עם מיסו אדום, ו סטייק חצאית מיסו-במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטאטא יחד את מיסו, שום, מירין, סאקה, סוכר, וטובנג ' אן בקערה בינונית עד בשילוב והסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיץ לימון, אופציונלי
מיסו
רוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Maddalena מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.