סטייק חצאית בגריל עם מיסו אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק חצאית בגריל עם מיסו אדום. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 420 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לך לחנות ותביא את מיסו, סטייק חצאית, מירין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו סטייק חצאית בגריל וסלט Mesclun עם רוטב מיסו, סטייק חצאית עם מיסו אדום, ו סטייק חצאית מיסו-במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד את מיסו, שום, מירין, סאקה, סוכר, וטובנג ' אן בקערה בינונית עד בשילוב והסוכר מומס.
יוצקים את המרינדה על תבנית אפייה מעוטרת ומפזרים אותה מעט עם מרית.
להניח את חתיכות סטייק במרינדה ולהפוך בנדיבות מעיל בכל רחבי. להשרות במשך 1 שעה בטמפרטורת החדר.
מחממים מחבת גריל מקורה או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425). לשפשף את הסורגים גריל עם מגבת טבול בשמן צמחי.
מניחים את סטייק חצאית במרינדה על הגריל, מכסים את הגריל, ומבשלים עד שהבשר מגיע בינוני נדיר, כ -3 דקות לכל צד.
הסר ללוח חיתוך, להגדיר במקום חם או אוהל רופף עם נייר, ולתת לנוח 5 דקות לפני ההגשה.