קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות64
מגזין

סטייק חצאית בגריל עם צ'ימיצ' ורי אדום ירוק ומעושן

סטייק חצאית בגריל עם צ'ימיצ' ורי אדום ירוק ומעושן
סטייק חצאית בגריל עם צ'ימיצ' ורי אדום ירוק ומעושן הוא מתכון אמריקאי לטיני המגיש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 40 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 420 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה עבור הרביעי ביולי. אם יש לך שום, פטרוזיליה עלים שטוחים, עלי פטרוזיליה עלים שטוחים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 88%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: סטייק חצאית מעושן בגריל עם מלפפון, סלט מנגו, סטייק חצאית עם צ'ילי אדום כוסברה צ'ימיצ' ורי, ו סטייק חצאית בגריל עם צ'ימיצ' ורי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים במעבד מזון את הפטרוזיליה, הנענע, האורגנו, שמן הקנולה, החומץ, פתיתי הפלפל האדום והשום ומעבדים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מכניסים את הסטייק לתבנית אפייה גדולה, מוסיפים את הצ 'ימיצ' ורי הירוק והופכים לציפוי. מכסים ומכניסים למקרר ל -4 שעות לפחות ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מוציאים את הסטייק מהמרינדה ומניחים על צלחת 30 דקות לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4
לצ 'ימיצ' ורי האדום: בעזרת טיט ועלי, שלבו את הפטרוזיליה, שמן הזית, החומץ, האורגנו, הצ ' יפוטלה, הפפריקה, פתיתי הפלפל האדום, השום ומעט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
5
מחממים גריל פחם או גז לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מפזרים את הסטייקים במלח ופלפל משני הצדדים. גריל עד חרוך משני הצדדים ומבושל עד בינוני-נדיר, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מוציאים מהגריל ומניחים לנוח על קרש חיתוך למשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
חותכים את הבשר על פני התבואה לפרוסות דקות, מעליהם את הצ 'ימיצ' ורי האדום ומקשטים בעלי פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון הם בחירה מצוינת עבור סטייק חצאית. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. בורן קוטג ' קאשבורן פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי פה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות האדומה-ברי שומרים על אורך, מיקוד ואיזון מקסימים.