סטייק חצאית בגריל עם צ'ימיצ' ורי אדום ירוק ומעושן
סטייק חצאית בגריל עם צ'ימיצ' ורי אדום ירוק ומעושן הוא מתכון אמריקאי לטיני המגיש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 40 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 420 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה עבור הרביעי ביולי. אם יש לך שום, פטרוזיליה עלים שטוחים, עלי פטרוזיליה עלים שטוחים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 88%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: סטייק חצאית מעושן בגריל עם מלפפון, סלט מנגו, סטייק חצאית עם צ'ילי אדום כוסברה צ'ימיצ' ורי, ו סטייק חצאית בגריל עם צ'ימיצ' ורי.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מערבבים במעבד מזון את הפטרוזיליה, הנענע, האורגנו, שמן הקנולה, החומץ, פתיתי הפלפל האדום והשום ומעבדים לתערובת אחידה.
מכניסים את הסטייק לתבנית אפייה גדולה, מוסיפים את הצ 'ימיצ' ורי הירוק והופכים לציפוי. מכסים ומכניסים למקרר ל -4 שעות לפחות ועד 24 שעות.
מוציאים את הסטייק מהמרינדה ומניחים על צלחת 30 דקות לפני הצלייה.
לצ 'ימיצ' ורי האדום: בעזרת טיט ועלי, שלבו את הפטרוזיליה, שמן הזית, החומץ, האורגנו, הצ ' יפוטלה, הפפריקה, פתיתי הפלפל האדום, השום ומעט מלח ופלפל.
מחממים גריל פחם או גז לחום גבוה.
מפזרים את הסטייקים במלח ופלפל משני הצדדים. גריל עד חרוך משני הצדדים ומבושל עד בינוני-נדיר, כ -5 דקות לכל צד.
מוציאים מהגריל ומניחים לנוח על קרש חיתוך למשך 5 דקות.
חותכים את הבשר על פני התבואה לפרוסות דקות, מעליהם את הצ 'ימיצ' ורי האדום ומקשטים בעלי פטרוזיליה.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון הם בחירה מצוינת עבור סטייק חצאית. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. בורן קוטג ' קאשבורן פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר]()
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי פה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות האדומה-ברי שומרים על אורך, מיקוד ואיזון מקסימים.