קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

סטייק חצאית מוקפץ

סטייק חצאית מוקפץ
סטייק חצאית Sauteed עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 278 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא שמן, סטייק חצאית, רוטב ווסטרשייר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סטייק חצאית מוקפץ עם בצל ירוק, סטייק חצאית עם שאלוט ומתכון גרגיר נחלים מוקפץ, ו סטייק חצאית קובני עם עגבניות Escabeche ורוטב סטייק מנגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
סטייק מברשת עם ווסטרשייר ו marinate 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
1
לייבש סטייקים לייבש מתבלים היטב עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
חום 1/2 כף שמן בכל אחד 2 (12 אינץ') לא מקל או מחבת כבדה על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז סטייק sauté בקבוצות, ללא צפיפות, 3 דקות בכל צד עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
להעביר סטייקים למגש ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו האספסוף עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
מרלו אספסוף
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.