קושירגיל
מוכן ב36 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

סטייק חצאית משפשף הדרים

סטייק חצאית משפשף הדרים
זמן הכנת המתכון כ 36 דקות. נסו סטייק אנצ'ו מתוק-שפשף חצאית, טאקו סטייק חצאית שפשף צ'ילה, ו סטייק חצאית בגריל עם שפשוף תבלין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים 5 המרכיבים הראשונים בקערה, ערבוב טוב. סטייק מעייל קל עם ספריי בישול. לשפשף תערובת קליפה באופן שווה על סטייק.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס, שטוף, קצוות מנותקיםאספרגוס, שטוף, קצוות מנותקים
1 פאונד כפול סטייק ניו יורקי1 פאונד כפול סטייק ניו יורקי
1 צנצנת (12 אונקיות) פרוסות מלפפון חמוץ שמיר1 צנצנת (12 אונקיות) פרוסות מלפפון חמוץ שמיר
2 צלעות בייבי גב חזיר (בערך 5 פאונד)2 צלעות בייבי גב חזיר (בערך 5 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
2
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס, שטוף, קצוות מנותקיםאספרגוס, שטוף, קצוות מנותקים
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
3
מוסיפים סטייק למחבת; מבשלים 5 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד כפול סטייק ניו יורקי1 פאונד כפול סטייק ניו יורקי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
4
בואו לעמוד במשך 5 דקות; לחתוך סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
1 פאונד כפול סטייק ניו יורקי1 פאונד כפול סטייק ניו יורקי

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו שני ויינס עמק קולומביה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 7 דולר לבקבוק.
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.