סטייק חצאית משפשף הדרים
זמן הכנת המתכון כ 36 דקות. נסו סטייק אנצ'ו מתוק-שפשף חצאית, טאקו סטייק חצאית שפשף צ'ילה, ו סטייק חצאית בגריל עם שפשוף תבלין (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 5 המרכיבים הראשונים בקערה, ערבוב טוב. סטייק מעייל קל עם ספריי בישול. לשפשף תערובת קליפה באופן שווה על סטייק.
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים סטייק למחבת; מבשלים 5 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
בואו לעמוד במשך 5 דקות; לחתוך סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו שני ויינס עמק קולומביה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 7 דולר לבקבוק.
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.