סטייק חתוך צרפתי
סטייק לחתוך צרפתי דורש על 1 שעה מתחילתו ועד סופו. מנה עיקרית זו כוללת 412 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.56 דולר למנה. 12 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו יין, חמאה, מלח ופלפל כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 52%. מתכונים דומים: סטייק עין צלע בצל צרפתי, סטייק צרפתי מגולגל, ו סטייק סולסברי בצל צרפתי.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בקערה קטנה שלבו תבלינים ומלח ופלפל. מתבלים בנדיבות את הסטייק בשפשוף ומניחים לנוח 15 דקות על השיש.
בינתיים, במחבת מטגן, חום 1 כף שמן 1 כף חמאה על אש נמוכה.
מוסיפים בצל, מתבלים ומבשלים עד שהם רכים ומקורמלים, כ -20 דקות.
במחבת מטגנת גדולה מחממים את יתרת 1 כף שמן צמחי עם 1 כף חמאה על אש גבוהה.
מניחים סטייקים בתבנית וצורבים עד להשחמה יפה, כ -3 דקות לכל צד לבינוני-נדיר.
הסר מחבת לצלחת לנוח 10 דקות.
מניחים את התבנית המוקפצת על אש גבוהה ומזלגים עם יין וחומץ עד להפחתה ב -1/
מוסיפים בצל למחבת עם מרק בשר ומצמצמים בחצי. מלח ופלפל, לפי הטעם.
מסירים מהאש ומקציפים פנימה את 2 כפות החמאה הנותרות. פורסים סטייק ומאוורר להגשה. למעלה עם רוטב.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה לזווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. כרמי המקור עמק נאפה מרלו עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![כרמי מוצא עמק נאפה מרלו]()
כרמי מוצא עמק נאפה מרלו
משיי ואלגנטי, מרלו עמק נאפה זה חושף בחינניות את אופיו מונע הפירות של קומפוט דובדבנים בשלים ואוכמניות. רמזים לשוקולד מריר ואגוזי לוז מתמזגים עם קצה מלוח של טבק מקטרת ועלי דפנה. החומציות הסרוגה מחייה את טעמי מילוי הפה, ואילו טאנינים גמישים ממסגרים את היין ומעניקים ערך לגיל. ניואנסים מורכבים של תבליני אפייה שוזרים דרך הביטוי הזני הנדיב של מרלו.