סטייק טונה עטוף בבייקון עם פריזה וסלט אבוקדו
סטייק טונה עטוף בבייקון עם פריזה וסלט אבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 527 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן זית, מלח ופלפל, חומץ בלסמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו בקלה עטופה בבייקון עם פריזי, סטייק בקר עטוף בבייקון עם תרד ועוגות גבינה, ו סלט פריזי עם ביצים ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את רצועות הבייקון על קרש חיתוך ומניחים חתיכת טונה במרכז כל אחד; מתבלים במלח ופלפל. מקפלים את הבייקון סביב הטונה ומאובטחים עם קיסמים.
במחבת nonstick גדול, חום 1 כף שמן זית עד מנצנץ.
מוסיפים את הטונה ומבשלים על חום גבוה בינוני, הופכים פעם אחת, עד שהבייקון פריך והטונה עדיין ורודה בפנים, בערך 6 דקות.
בינתיים, בקערה בינונית, לטאטא את הנותרים 2 כפות שמן זית עם חומץ; העונה עם מלח ופלפל. לזרוק את frise ו אבוקדו ולהעביר ללוחות.
הסר את הקיסמים מן הטונה לחתוך כל חתיכה לשניים. מסדרים את הטונה על frise ומגישים מיד, מטפטף כל רוטב שנותר בקערה על הדג.