קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

סטייק טונה עטוף בבייקון עם פריזה וסלט אבוקדו

סטייק טונה עטוף בבייקון עם פריזה וסלט אבוקדו
סטייק טונה עטוף בבייקון עם פריזה וסלט אבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 527 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן זית, מלח ופלפל, חומץ בלסמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו בקלה עטופה בבייקון עם פריזי, סטייק בקר עטוף בבייקון עם תרד ועוגות גבינה, ו סלט פריזי עם ביצים ובייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את רצועות הבייקון על קרש חיתוך ומניחים חתיכת טונה במרכז כל אחד; מתבלים במלח ופלפל. מקפלים את הבייקון סביב הטונה ומאובטחים עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
2
במחבת nonstick גדול, חום 1 כף שמן זית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הטונה ומבשלים על חום גבוה בינוני, הופכים פעם אחת, עד שהבייקון פריך והטונה עדיין ורודה בפנים, בערך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
4
בינתיים, בקערה בינונית, לטאטא את הנותרים 2 כפות שמן זית עם חומץ; העונה עם מלח ופלפל. לזרוק את frise ו אבוקדו ולהעביר ללוחות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
הסר את הקיסמים מן הטונה לחתוך כל חתיכה לשניים. מסדרים את הטונה על frise ומגישים מיד, מטפטף כל רוטב שנותר בקערה על הדג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. Wild & Wilder המרלו המציגים עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.