סטייק מוקפץ לו מיין
סטייק מוקפץ לו מיין עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 233 קלוריות. מתכון זה משמש 6. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם גזר, תרמילי אפונה שלג, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 60%. מתכונים דומים: סטייק שומשום מוקפץ, מוקפץ בקר וכרוב, ו עוף וברוקולי מוקפצים.
הוראות
הקפיאו סטייק רק עד שהוא יציב; חותכים באלכסון על פני תבואה ל -1 / 4 אינץ'. רצועות.
שלב את עמילן התירס, החמין, המים ורוטב הסויה עד לקבלת תערובת חלקה; מניחים בצד.
בווק או במחבת גדולה, מוקפצים בשר ושום בשמן עד שהבשר כבר לא ורוד.
מוציאים לפלטה ושומרים על חום.
מוסיפים את הכרוב, הגזר, הבצל, הפטריות, הסלרי והבצל הירוק; מערבבים 3 דקות.
מוסיפים תרמילי אפונה וערמוני מים; מערבבים במשך 2 דקות.
מערבבים תערובת מרק ויוצקים למחבת; מבשלים ומערבבים עד להסמכה. זורקים בעדינות ספגטי ומחממים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מרלו ג ' נרל 5. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![5 מרלו]()
5 מרלו
# 40 חובב יין למעלה 100 בסט ביי של 2019