סטייק מוקפץ לו מיין עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 233 קלוריות. מתכון זה משמש 6. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם גזר, תרמילי אפונה שלג, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 60%. מתכונים דומים: סטייק שומשום מוקפץ, מוקפץ בקר וכרוב, ו עוף וברוקולי מוקפצים.
הוראות
1
הקפיאו סטייק רק עד שהוא יציב; חותכים באלכסון על פני תבואה ל -1 / 4 אינץ'. רצועות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2
שלב את עמילן התירס, החמין, המים ורוטב הסויה עד לקבלת תערובת חלקה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
3
בווק או במחבת גדולה, מוקפצים בשר ושום בשמן עד שהבשר כבר לא ורוד.
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מרלו ג ' נרל 5. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.