סטייק מצופה חרדל עם רוטב בלסמי כתום
סטייק מצופה חרדל עם רוטב בלסמי כתום יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 258 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם אורגנו, רוטב בלסמי-כתום, רוטב בלסמי-כתום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סטייק מצופה פלפל עם רוטב זינפנדל תות ואורנג-חרדל איולי, סטייק מצופה בפלפל ברוטב חרדל ונענע, ו סטייק סלמון עם זיגוג כתום-בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' על מתלה גריל מעל גחלים חמות (400 עד 500); תן מחבת חום לפחות 10 דקות או עד חם מאוד.
הכן רוטב כתום-בלסמי; להפריש, ולשמור חם.
מערבבים היטב את הפפריקה ואת 5 המרכיבים הבאים בצלחת רדודה; מערבבים היטב.
מורחים חרדל באופן שווה על שני הצדדים של כל סטייק. לדלות כל סטייק בתערובת תבלינים.
מניחים סטייקים במחבת שחומם מראש; לבשל 3 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness (מחוץ סטייקים צריך להיות חרוך אבל לא נשרף).
מניחים סטייקים על כל אחד מ -4 צלחות; כפית תפוזים-בלסמי רוטב באופן שווה על כל סטייק, ומפזרים פטרוזיליה.
הערה: אתה יכול להחליף ארבעה סטייקים טונה טריים 4-אונקיה עבור בשר טנדרלוין. מבשלים 2 עד 3 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.