סטייק-משותף Cheesesteaks שיקגו
סטייק-משותף שיקגו Cheesesteaks עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 762 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לך לחמניות משנה פריך, שמן צמחי, גבינת פרובולון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו סטייק "שיקגו צ'יז סטייק", סטייק בסגנון שיקגו עם חמאת גבינה כחולה, ו Chicago Burger Week: The Chicago Deep Dish פיצה בורגר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מעט שמן קנולה במחבת ברזל יצוק על חום גבוה עד חם מאוד.
מפזרים את שני הצדדים של עיני הצלע עם שום מגורען, מלח ופלפל. מנמיכים את החום לגובה בינוני ומניחים את עיני הצלע במחבת ללא צפיפות יתר. צורב את עיני הצלע עד שחום היטב, כ 4 דקות. הפוך את עיני הצלעות ומבשל עד בינוני / בינוני-נדיר, על 4 דקות. להפריש, רופף לכסות בנייר כסף ולתת לנוח.
מערבבים את הריקוטה, צ ' דר ופרובולון בקערה ושמורה.
מחממים את שמן הירקות במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומפזרים מלח ופלפל. להזיע את הבצל עד רך מעט זהוב בצבע, על 10 דקות. תניח בצד. חותכים דק את עיני הצלע ומניחים בצד.
מחלקים את הבצלים ב 4 ערימות. מעל כל ערימה עם רבע מתערובת הגבינה, רבע עין הצלעות וגליל פתוח.
תן לגבינה להמס ולטוסט עד שהכל יהיה דביק. לאסוף עם מרית, להעיף צד ימין למעלה ומעל כל אחד עם giardinera.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ריימונד R אוסף מרלו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Raymond Collection Merlot]()
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.