סוקוטש עם שלושה דגים מאודים
המתכון Succotash עם שלושה דגים מאודים מוכן בסביבות 2 שעות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 288 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם תירס, דגים, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: דגים שלמים מאודים, דגים מאודים סיניים, ו דגים מאודים בסיסיים.
הוראות
חותכים את הגרעינים של תירס מן הקורים לקערה.
עם כפית גדולה, לגרד את החלב מן הצ ' יף לתוך הקערה עם התירס. שמור.
החמצת שעועית לימה במים רותחים עד כמעט מכרז.
תחמיץ את השעועית הירוקה והשמורה.
בסיר כבד גדול, להמיס את החמאה ולהוסיף את התירס והמיצים שלה. מבשלים מעל חום מתון במשך 10 דקות, ערבוב מעת לעת.
בינתיים, במחבת, להפוך את חזיר מלח עד חום זהוב. מניחים בצד על מגבות נייר לניקוז.
באוניית קיטור מאולתרת גדולה, להביא את בוליון בית המשפט לרתיחה מעל חום מתון.
מוסיפים את הדגים ואת הקיטור במשך 10 דקות לכל אינץ ' של עובי. במידת הצורך, מבשלים חתיכות עבות יותר כגון בקלה תחילה, ומוסיפים פילה דק יותר כגון בס או דג חלש לאחר כמה דקות, כך שהכל יתבשל בו זמנית.
כאשר כל הדגים נמצאים באוניית הקיטור, מניחים את הבצל הירוק על פילה.
בעוד הדגים מתבשלים, מוסיפים את לימה ושעועית ירוקה לתירס, ערבוב מעת לעת. מערבבים בקרם כדי לשחרר את התערובת.
יוצקים את succotash על מגש מחומם, ולאחר מכן לארגן את הדגים שניתנו חזיר מלח על סוקוטש.
הגדר את הבצל הירוק על הדגים ומגישים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי