קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

סטייק עוף מטוגן

סטייק עוף מטוגן
סטייק עוף מטוגן דורש בערך 3 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 402 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. גשו לסופר וקנו בייקון, כמון טחון, סטייק עגול, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום ולנטין. נסו סטייק העוף המטוגן הטוב ביותר, סטייק עוף מטוגן, ו סטייק עוף מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תחתוך את הסטייק ל-4 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
2
מניחים כל חתיכה בין 2 חתיכות של פלסטיק לעטוף קילו דק, על 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
3
מניחים את החתיכות בקערה רדודה ושופכים מעל 1 כוס חלב חמאה, 1 כפית רוטב חם, ועלי טימין; מתבלים במלח ופלפל. להשרות לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בצלחת רדודה, קמח עונה 2 כוסות עם כמון, מלח ופלפל. עוד צלחת רדודה קלות להכות את הביצים ולהוסיף 1 כוס חלב חמאה ו 1 כפית רוטב חם; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
הסר את הסטייקים מן המרינדה ולנער את החמאה העודפת. לדלות בקמח, לטבול לתוך תערובת ביצה מוכה, לדלות שוב בקמח מתובל; להגדיר על צלחת לנוח כמה דקות בזמן שאתה מבשל את הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)(קיבלר)
6
חותכים את הבייקון לחתיכות 1 אינץ ' ומניחים אותם למחבת קרה גדולה. הגדר את המחבת מעל חום בינוני ומבשלים עד הבייקון הוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מסננים את הבייקון על מגבות נייר ושומרים את השומן במחבת. מבשלים את הסטייקים בשומן בייקון על חום בינוני עד שהם זהובים חום בכל צד, על 10 דקות; להפריש ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
לנקז את כל אבל על 2 כפות של השומן מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים 2 כפות קמח ומבשלים כ 1 דקה לשבור את כל גושים. לאט לאט לשפוך את הכוס הנותרת של חלב חמאה ערבוב כל הזמן לשבור גושים. מבשלים 5 דקות עד מעובה; מתבלים במלח ופלפל ומערבבים בפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
10
מניחים את הסטייקים על צלחות העליון עם הרוטב; מקשטים עם בייקון.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מקור יין נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.