קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות50
מגזין

סטייק עוף מטוגן

סטייק עוף מטוגן
סטייק עוף מטוגן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 52 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 1081 קלוריות. אם יש לכם קאיין, מלח מתובל, שמן canolanוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: סטייק עוף מטוגן, סטייק עוף מטוגן, ו סטייק עוף מטוגן.

הוראות

1
התחל עם קו הרכבה של מנות לבשר: חלב מעורבב עם ביצה אחד; קמח מעורבב עם תבלינים באחד; בשר באחד; ואז יש צלחת נקייה אחת בסוף כדי לקבל את הבשר בפירורי לחם.תעבוד חתיכת בשר אחת בכל פעם. מתבלים את שני הצדדים במלח ופלפל, ואז טובלים בתערובת חלב / ביצה. לאחר מכן, מניחים את הבשר על הצלחת של קמח מתובל. הפעל מעיל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2
מניחים את הבשר בחזרה לתערובת חלב / ביצה, הופך מעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
מניחים בחזרה בקמח ולהפוך למעיל.(כך: תערובת רטובה / תערובת יבשה / תערובת רטובה / תערובת יבשה.)
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
4
מניחים בשר בפירורי לחם על צלחת נקייה, ואז לחזור עם בשר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. זרקי פנימה מעט קמח כדי לוודא שהוא חם מספיק. מבשלים בשר, שלוש חתיכות בכל פעם, עד הקצוות מתחילים להיראות חום זהוב; סביב 2 עד 2 1/2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר לצלחת מרופדת במגבת נייר ולשמור על חם. חזור עד שכל הבשר מבושל. רוטב: אחרי כל הבשר מטוגן, לשפוך את השמן לתוך קערה חסינת חום. בלי לנקות את המחבת, להחזיר אותו לתנור על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הוסף 1/4 כוס גריז בחזרה למחבת. אפשר לשומן להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מפזרים 1/3 כוס קמח באופן שווה על השמן. באמצעות מקצף, לערבב קמח עם שומן, יצירת להדביק זהוב חום. המשך לבשל עד שהוא מגיע לצבע חום זהוב עמוק. אם הדבק נראה שמנוני יותר מאשר דביק, מפזרים כף נוספת של קמח מקציף.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
מקציפים כל הזמן, יוצקים חלב. מבשלים כדי לעבות את הרוטב. להיות מוכן להוסיף יותר חלב אם הוא הופך עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
מוסיפים מלח ופלפל ומבשלים 5 עד 10 דקות, עד שהרוטב חלק ועבה. הקפד לטעום כדי לוודא רוטב מתובל מספיק.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
11
מגישים בשר ליד צד גדול של פירה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12
יוצקים רוטב על כל העסק!לקלף ולחתוך את תפוחי האדמה לחתיכות כי הם בדרך כלל באותו גודל. להביא סיר גדול של מים לרתיחה ולהוסיף את תפוחי האדמה. מביאים לרתיחה ומבשלים 30 עד 35 דקות. כאשר הם מבושלים דרך, המזלג צריך בקלות להחליק לתוך תפוחי אדמה ללא התנגדות, ואת תפוחי האדמה צריך כמעט, אבל לא לגמרי, להתפרק.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
מסננים את תפוחי האדמה במסננת גדולה. כאשר תפוחי האדמה סיימו ניקוז, למקם אותם בחזרה לתוך הסיר היבש ולשים את הסיר על הכיריים. מחית את תפוחי האדמה על אש נמוכה, המאפשר את כל האדים לברוח, לפני הוספת כל שאר החומרים.כבה את התנור והוסף 1 ½ מקלות חמאה, חבילה של 8 אונקיות של גבינת שמנת וכ ½ כוס חצי וחצי. מחית, מחית, מחית! לאחר מכן, להוסיף על ½ כפית מלח התיבול של לורי ½ כפית פלפל שחור.מערבבים היטב ומניחים בתבנית אפייה בינונית. לזרוק כמה טפיחות של חמאה על החלק העליון של תפוחי אדמה ומניחים אותם בתנור 350 מעלות וחום עד חמאה נמסה ותפוחי אדמה מחוממים דרך. הערה: בעת ביצוע מנה זו יום או יומיים מראש, להוציא אותו מהמקרר על 2 עד 3 שעות לפני תקופת המאסר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
14
אופים בתנור 350 מעלות במשך כ 20 עד 30 דקות או עד התחמם דרך.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. The Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder נאפה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
דובדבן שחור, תבלינים, עשיר