סטייק עוף מטוגן
סטייק עוף מטוגן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 52 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 1081 קלוריות. אם יש לכם קאיין, מלח מתובל, שמן canolanוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: סטייק עוף מטוגן, סטייק עוף מטוגן, ו סטייק עוף מטוגן.
הוראות
התחל עם קו הרכבה של מנות לבשר: חלב מעורבב עם ביצה אחד; קמח מעורבב עם תבלינים באחד; בשר באחד; ואז יש צלחת נקייה אחת בסוף כדי לקבל את הבשר בפירורי לחם.תעבוד חתיכת בשר אחת בכל פעם. מתבלים את שני הצדדים במלח ופלפל, ואז טובלים בתערובת חלב / ביצה. לאחר מכן, מניחים את הבשר על הצלחת של קמח מתובל. הפעל מעיל ביסודיות.
מניחים את הבשר בחזרה לתערובת חלב / ביצה, הופך מעיל.
מניחים בחזרה בקמח ולהפוך למעיל.(כך: תערובת רטובה / תערובת יבשה / תערובת רטובה / תערובת יבשה.)
מניחים בשר בפירורי לחם על צלחת נקייה, ואז לחזור עם בשר שנותר.
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. זרקי פנימה מעט קמח כדי לוודא שהוא חם מספיק. מבשלים בשר, שלוש חתיכות בכל פעם, עד הקצוות מתחילים להיראות חום זהוב; סביב 2 עד 2 1/2 דקות בכל צד.
הסר לצלחת מרופדת במגבת נייר ולשמור על חם. חזור עד שכל הבשר מבושל. רוטב: אחרי כל הבשר מטוגן, לשפוך את השמן לתוך קערה חסינת חום. בלי לנקות את המחבת, להחזיר אותו לתנור על אש בינונית-נמוכה.
הוסף 1/4 כוס גריז בחזרה למחבת. אפשר לשומן להתחמם.
מפזרים 1/3 כוס קמח באופן שווה על השמן. באמצעות מקצף, לערבב קמח עם שומן, יצירת להדביק זהוב חום. המשך לבשל עד שהוא מגיע לצבע חום זהוב עמוק. אם הדבק נראה שמנוני יותר מאשר דביק, מפזרים כף נוספת של קמח מקציף.
מקציפים כל הזמן, יוצקים חלב. מבשלים כדי לעבות את הרוטב. להיות מוכן להוסיף יותר חלב אם הוא הופך עבה מדי.
מוסיפים מלח ופלפל ומבשלים 5 עד 10 דקות, עד שהרוטב חלק ועבה. הקפד לטעום כדי לוודא רוטב מתובל מספיק.
מגישים בשר ליד צד גדול של פירה.
יוצקים רוטב על כל העסק!לקלף ולחתוך את תפוחי האדמה לחתיכות כי הם בדרך כלל באותו גודל. להביא סיר גדול של מים לרתיחה ולהוסיף את תפוחי האדמה. מביאים לרתיחה ומבשלים 30 עד 35 דקות. כאשר הם מבושלים דרך, המזלג צריך בקלות להחליק לתוך תפוחי אדמה ללא התנגדות, ואת תפוחי האדמה צריך כמעט, אבל לא לגמרי, להתפרק.
מסננים את תפוחי האדמה במסננת גדולה. כאשר תפוחי האדמה סיימו ניקוז, למקם אותם בחזרה לתוך הסיר היבש ולשים את הסיר על הכיריים. מחית את תפוחי האדמה על אש נמוכה, המאפשר את כל האדים לברוח, לפני הוספת כל שאר החומרים.כבה את התנור והוסף 1 ½ מקלות חמאה, חבילה של 8 אונקיות של גבינת שמנת וכ ½ כוס חצי וחצי. מחית, מחית, מחית! לאחר מכן, להוסיף על ½ כפית מלח התיבול של לורי ½ כפית פלפל שחור.מערבבים היטב ומניחים בתבנית אפייה בינונית. לזרוק כמה טפיחות של חמאה על החלק העליון של תפוחי אדמה ומניחים אותם בתנור 350 מעלות וחום עד חמאה נמסה ותפוחי אדמה מחוממים דרך. הערה: בעת ביצוע מנה זו יום או יומיים מראש, להוציא אותו מהמקרר על 2 עד 3 שעות לפני תקופת המאסר.
אופים בתנור 350 מעלות במשך כ 20 עד 30 דקות או עד התחמם דרך.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. The Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder נאפה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa]()
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
דובדבן שחור, תבלינים, עשיר