קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות50
מגזין

סטייק עוף מטוגן

סטייק עוף מטוגן
סטייק עוף מטוגן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 52 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 1081 קלוריות. אם יש לכם קאיין, מלח מתובל, שמן canolanוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: סטייק עוף מטוגן, סטייק עוף מטוגן, ו סטייק עוף מטוגן.

הוראות

1
התחל עם קו הרכבה של מנות לבשר: חלב מעורבב עם ביצה אחד; קמח מעורבב עם תבלינים באחד; בשר באחד; ואז יש צלחת נקייה אחת בסוף כדי לקבל את הבשר בפירורי לחם.תעבוד חתיכת בשר אחת בכל פעם. מתבלים את שני הצדדים במלח ופלפל, ואז טובלים בתערובת חלב / ביצה. לאחר מכן, מניחים את הבשר על הצלחת של קמח מתובל. הפעל מעיל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
2
מניחים את הבשר בחזרה לתערובת חלב / ביצה, הופך מעיל.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מניחים בחזרה בקמח ולהפוך למעיל.(כך: תערובת רטובה / תערובת יבשה / תערובת רטובה / תערובת יבשה.)
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
מניחים בשר בפירורי לחם על צלחת נקייה, ואז לחזור עם בשר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. זרקי פנימה מעט קמח כדי לוודא שהוא חם מספיק. מבשלים בשר, שלוש חתיכות בכל פעם, עד הקצוות מתחילים להיראות חום זהוב; סביב 2 עד 2 1/2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
הסר לצלחת מרופדת במגבת נייר ולשמור על חם. חזור עד שכל הבשר מבושל. רוטב: אחרי כל הבשר מטוגן, לשפוך את השמן לתוך קערה חסינת חום. בלי לנקות את המחבת, להחזיר אותו לתנור על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
הוסף 1/4 כוס גריז בחזרה למחבת. אפשר לשומן להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
מפזרים 1/3 כוס קמח באופן שווה על השמן. באמצעות מקצף, לערבב קמח עם שומן, יצירת להדביק זהוב חום. המשך לבשל עד שהוא מגיע לצבע חום זהוב עמוק. אם הדבק נראה שמנוני יותר מאשר דביק, מפזרים כף נוספת של קמח מקציף.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
מקציפים כל הזמן, יוצקים חלב. מבשלים כדי לעבות את הרוטב. להיות מוכן להוסיף יותר חלב אם הוא הופך עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
מוסיפים מלח ופלפל ומבשלים 5 עד 10 דקות, עד שהרוטב חלק ועבה. הקפד לטעום כדי לוודא רוטב מתובל מספיק.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
11
מגישים בשר ליד צד גדול של פירה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
12
יוצקים רוטב על כל העסק!לקלף ולחתוך את תפוחי האדמה לחתיכות כי הם בדרך כלל באותו גודל. להביא סיר גדול של מים לרתיחה ולהוסיף את תפוחי האדמה. מביאים לרתיחה ומבשלים 30 עד 35 דקות. כאשר הם מבושלים דרך, המזלג צריך בקלות להחליק לתוך תפוחי אדמה ללא התנגדות, ואת תפוחי האדמה צריך כמעט, אבל לא לגמרי, להתפרק.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
13
מסננים את תפוחי האדמה במסננת גדולה. כאשר תפוחי האדמה סיימו ניקוז, למקם אותם בחזרה לתוך הסיר היבש ולשים את הסיר על הכיריים. מחית את תפוחי האדמה על אש נמוכה, המאפשר את כל האדים לברוח, לפני הוספת כל שאר החומרים.כבה את התנור והוסף 1 ½ מקלות חמאה, חבילה של 8 אונקיות של גבינת שמנת וכ ½ כוס חצי וחצי. מחית, מחית, מחית! לאחר מכן, להוסיף על ½ כפית מלח התיבול של לורי ½ כפית פלפל שחור.מערבבים היטב ומניחים בתבנית אפייה בינונית. לזרוק כמה טפיחות של חמאה על החלק העליון של תפוחי אדמה ומניחים אותם בתנור 350 מעלות וחום עד חמאה נמסה ותפוחי אדמה מחוממים דרך. הערה: בעת ביצוע מנה זו יום או יומיים מראש, להוציא אותו מהמקרר על 2 עד 3 שעות לפני תקופת המאסר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
14
אופים בתנור 350 מעלות במשך כ 20 עד 30 דקות או עד התחמם דרך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. The Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder נאפה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
דובדבן שחור, תבלינים, עשיר