קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

סטייק עם עלי סלט עגבניות-בייקון

סטייק עם עלי סלט עגבניות-בייקון
סטייק עם צילינדר סלט עגבניות בייקון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 784 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סטייק סינטה, מלח ופלפל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. 18 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה מושלם עבור יום ולנטין. מתכונים דומים: צילינדר סטייק פטריות, המבורגר בצל פטריות / סטייק טופר, ו קותלי חזיר גביני קל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F. מסדרים את הבייקון על מחבת ברוילר מחוררת או מתלה אפייה להגדיר על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
תנורתנור
2
אופים עד פריך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
הסר מהתנור למגבות נייר לניקוז. שמור.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
תנורתנור
4
בעוד הבייקון מבשל, מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני עד בינוני גבוה. לשפשף את הסטייקים משני הצדדים עם שיני שום לחתוך ושמלה עם טפטוף של שמן זית כתית, רוזמרין קצוץ, ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
מלח ופלפלמלח ופלפל
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
רוזמריןרוזמרין
סטייק.סטייק.
בייקוןבייקון
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
5
בקערה גדולה לשלב את העגבניות, בצל, בזיליקום ואת 3 כפות הנותרים של שמן זית כתית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבנייהעגבנייה
בצלבצל
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
גריל את הסטייקים במשך 5 דקות בכל צד עבור בינוני-נדיר, פחות או יותר עבור doneness הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
קוצצים את הבייקון ומוסיפים אותו לסלט העגבניות, ואז מקפלים בארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולהארוגולה
עגבנייהעגבנייה
בייקוןבייקון
8
מגישים את הסטייקים שלמים או פרוסים עם הרבה סלט למעלה, מעוטר עם כמה גילוחים של Parmigianino-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא GEN5 מרלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
GEN5 מרלו
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019