סטייק עם פטריות יין אדום
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? סטייק עם פטריות יין אדום יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה עד 49 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 628 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 117 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו שמן, סטייקים, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: ניו יורק סטייק עם פטריות יין אדום, ניו יורק סטייק עם פטריות יין אדום, ו סטייק קולב עם פטריות ורוטב יין אדום.
הוראות
במחבת גדולה (12 אינץ'), להמיס 4 כפות של החמאה על חום גבוה עד קצף.
מוסיפים את הפטריות, שום ובצל ירוק ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהפטריות זהובות.
מוסיפים את היין ומערבבים, מגרדים את כל חתיכות השחמה במחבת. מביאים לרתיחה ומבשלים עד היין מופחת בחצי ומתחיל לזגג את הפטריות.
בינתיים, להמליח בנדיבות את הסטייקים.
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה (כגון ברזל יצוק) עד מנצנץ, ולאחר מכן מוסיפים את הסטייקים. לבשל, פונה רק פעם אחת, עד בינוני נדיר או כדי doneness הרצוי. במידת הצורך, לבשל את הסטייקים בשני מחבת כדי למנוע צפיפות.
הסר מהחום ולאפשר לנוח לפחות 5 דקות.
מתבלים את הפטריות לפי הטעם במלח ופלפל, ואז מסירים אותן מהחום.
מוסיפים את הפטרוזיליה ואת כף החמאה הנותרת. מערבבים עד החמאה פשוט נמס והופך את הרוטב משיי.
מגישים את הסטייקים עם פטריות היין האדום.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא GEN5 מרלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![GEN5 מרלו]()
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019