סטייק פלנק אסייתי בגריל
ניתן להכין את המתכון של סטייק פלנק אסייתי בגריל תוך כ-30 דקות . מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.58 $ למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -26 גרם חלבון , 9 גרם שומן , ובסך הכל 247 קלוריות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי . מתכון זה אופייני למטבח האסייתי. אם יש לכם שמן שומשום, רוטב ווסטרשייר, שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . זה עובד היטב כמנה עיקרית. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 64% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סטייק פלנק אסיאתי , סטייק פלנק עם רוטב פטריות וסטייק פלנק קובה עם סלט אבוקדו ועגבניות .
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את שבעת המרכיבים הראשונים; להוסיף סטייק. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים למשך הלילה.
מסננים וזורקים את המרינדה. גריל סטייק, מכוסה, על אש בינונית במשך 6-7 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).
פורסים דק סטייק על פני התבואה.
מטפטפים רוטב הוזין; לקשט בבצל.