סטייק פלנק עטוף פילה פטיט עם תפוחי אדמה מרוסקים עם קרם פרש
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לקופסת המתכונים שלך, סטייק פלנק עטוף פילה פטיט עם תפוחי אדמה מרוסקים עם קרם פרש עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 1677 קלוריות, 80 גרם חלבון, ו 123 גרם שומן. זה מושלם עבור יום האהבה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת אספרגוס, תפוחי אדמה, שמן זית ופלפל טחון. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 79%. נסו תפוחי אדמה מרוסקים עם חזרת, תפוחי אדמה עם קרם פרש וקוויאר, ו תפוחי אדמה מסולסלים עם קרם פרש עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
ציוד מיוחד: מחרוזת מטבח או קיסמים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
טעם חמאה צלול
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
עם מגבת נייר, לנגב את כל הפטריות שלך נקי. (לא להשרות אותם במים ולאחר מכן לנקז אותם. פטריות הן כמו ספוגים קטנים. הם ישאבו מים ויהיו רטובים.) גזרו וזרקו את החלק היבש בקצה גבעולי הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מורחים את הפטריות על תבנית גדולה ומזלפים מעט שמן זית. מתבלים במלח וזורקים לציפוי. צולים את הפטריות במשך 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
בעזרת מגבת נייר, כתם את הפילה ואת סטייק האגף כדי להסיר לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלע
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
מפזרים את שני צידי הבקר במלח ופלפל. משפשפים את צמרות הפילטים עם 1 כף מהטימין הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כוסות שיני שום
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
7
הניחו לפילטים לשבת בחוץ, מכוסים, כדי להעלות אותם לטמפרטורת החדר לפני הבישול.
8
פורסים את סטייק האגף לאורכו לרצועות בגודל 1 אינץ ' ועוטפים כל פילה בקצוות עם רצועות סטייק האגף. אולי יש לך שאריות סטייק אגף. קושרים כל פילה בחוט מטבח, או מכניסים קיסם כדי להחזיק את סטייק האגף לפילה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלע
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
טעם חמאה צלול
9
כשהפטריות צלויות וחומות נחמדות וזהובות, מוציאים מהתנור, מניחים להתקרר מעט ואז קוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
במחבת גדולה מחממים 3 כפות מהחמאה על אש בינונית-גבוהה. ברגע שהחמאה מתחילה לבעבע ולהקציף, זורקים פנימה את הפטריות הקלויות ואת כל השמן והטפטופים מתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
קולים את הפטריות במשך 8 עד 10 דקות, ואז מזלפים את התבנית עם היין האדום. מבשלים עד שרוב היין האדום הצטמצם לכמעט כלום.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
אבקת זרעי אהבה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
13
מוסיפים את חצי וחצי למחבת תוך ערבוב הפטריות. מביאים את התערובת לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לרתיחה ומצמצמים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
14
מוסיפים את החלב, ומצמצמים אותו בשליש. אתה צריך רוטב עשיר נחמד כי מעילים האחורי של כף ומחזיק קו דרכו. טועמים ומתאימים את התיבול במידת הצורך. שמור את הרוטב חם עד מוכן לשרת. (יכול למקם אותו חסין חום קערת סט מעל סיר של בעדינות רותח מים.)
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
15
שוטפים את האספרגוס, ועם קולפן ירקות מסירים את שכבת האספרגוס החיצונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
קולף
16
חותכים את האספרגוס לחתיכות בגודל 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
17
מחממים מחבת גדולה עם 1 כפית שמן זית ומוסיפים את הבייקון. מערבבים ומבשלים את הבייקון עד שהוא מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
18
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים עד שהוא מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
19
מוסיפים את חומץ היין הלבן ומבשלים כמה שניות, ואז מסירים מהאש ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבן
20
מחממים מחבת גדולה בתנור עם 2 כפות שמן זית על אש בינונית-גבוהה. (אם יש לכם מחבת ממש גדולה תוכלו להכניס את כל 4 הפילטים לתבנית. אם לא, לבשל בקבוצות באמצעות 1 כף שמן לכל אצווה. אתה לא רוצה שהסטייקים יגעו. אנחנו רוצים לצרוב נחמד בצד החיצוני של הפילטים וכדי להשיג זאת, הפילטים שלך זקוקים לחדר.)
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
21
הוסף את הפילטים לתבנית החמה וצורב עד שהפילה שלך נרגע עד שהוא ישחרר את התבנית, כ -3 דקות בצד אחד, ואז הפוך.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
22
הוסף גוש חמאה נדיב למחבת החמה, וכשהיא נמסה, הטה את מחבת הטיגון כלפיך כך שהחמאה תתברך במקום אחד.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
23
מוסיפים את 3 ענפי הטימין המלאים. כעת, בעזרת כף גדולה, התחל לצלות את הפילטים שלך עם החמאה המומסת בטעם טימין. הופכים את הפילטים, מבססים כל אחד מהם שוב ומעבירים לתנור למספר דקות עד שהם מבושלים עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה בטעמים
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
24
להגשה: צלחת את תפוחי האדמה המרוסקים עם קרם פרש ממש לצד אחד של מרכז הצלחת. אחזר את הפילטים מהתנור והסר את החוט או קיסמי השיניים. להישען פילה על תפוחי האדמה. מעליו את רוטב הפטריות ומניחים את האספרגוס מול הפילה. אבק עם הפטרוזיליה הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
25
שוטפים את תפוחי האדמה ומניחים בסיר מים מומלחים, מספיק רק כדי לכסות את צמרות תפוחי האדמה. מביאים לרתיחה, ואז מורידים לרתיחה ומבשלים עד שהמזלג רך. (כשאתה תוקע מזלג בתפוח האדמה והוא נופל ללא התנגדות, הם גמורים.)
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
26
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים על מגבת תה או מגבת נייר. עם כף היד שלך, לרסק קלות את תפוחי האדמה כך שהם פשוט לפתוח קצת לפצל. ודא שהם סוג של לשמור על הצורה שלהם.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
תה
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
27
במחבת גדולה על אש בינונית, ממיסים את החמאה ומוסיפים את השום, שאלוט, 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל לבן. כשהשום והשאלוט שקופים, מוסיפים את תפוחי האדמה המרוסקים וזורקים כך שכולם יתנשקו עם החמאה, השאלוט והשום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
שאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
28
מחממים 5 דקות ואז מוסיפים למחבת את הקרם פרש עם מחצית מכמות העירית הקצוצה. לזרוק אז הכל מצופה יפה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
29
מגישים סגנון משפחתי או על צלחות אישיות ומעליהם את שאר העירית ומעט גרידת לימון. ההתלהבות מעניקה לספודים טאנג ורוכסן קטנים נוספים.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
סטייק פלנק עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. אתה יכול לנסות לה גרנד קורטאז ' בלאן דה בלאנס ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
בית המשפט הגדול בלאנק דה בלאנס ברוט
הזר מציג רמזים לתפוח ירוק, יערה ובריוש קלוי. על החיך, איזון עדין של יובש וחומציות משתהה עם מעט לימון מאייר, טל דבש ותווים פרחוניים רכים. מלון בלאן דה בלאנס ברוט הוא מאוד מטבח וידידותי לקוקטיילים. נסה את זה עם מתאבנים מלוחים, פופקורן בחמאה, מנות פסטה שמנת, עוף מטוגן, מנות אסייתיות חריפות, פירות ים, קינוחים על בסיס פירות או גבינה רכה למחצה. מערבבים עם ליקרים של פרחי סמבוק או פירות, או מיץ טרי ומשקאות חריפים איכותיים לקוקטייל נוצץ קליל ומרענן.התערובת: שרדונה מקנה עומק ומורכבות לאיזון הכללי ואילו שנין בלאן מעניק הדרים ורמזים לדבש למרקם קרמי. החומציות הגבוהה יותר של קולומברד מספקת מבנה, אורך ומינרליות נעימה שמוסיפה בפרופיל הפירות של אוגני בלאן. ענבים מקורם בטרוארים איכותיים בצרפת, כמו בורגונדי ועמק לואר.