סטייק, צ'יפס ורוטב פלפל מהיר
סטייק, צ'יפס ורוטב פלפל מהיר יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 586 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. לכו לחנות ותביאו עוד קרם כפול, תפוחי אדמה, סטייק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 115 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סטייק פלפל סיני (בקר מוקפץ עם בצל, פלפלים ורוטב פלפל שחור), סטייק פויבר Au: סטייק פלפל עם רוטב ברנדי, ו סטייק פטריות פורטבלו וצ'יפס פולנטה עם רוטב béarnaise {צמחוני, ללא גלוטן} (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
שים 1 כף שמן בדיל קלייה קטן וחום בתנור. מרתיחים את תפוחי האדמה במים מלוחים במשך 3 דקות לפני ניקוז ומאפשר קיטור יבש במשך כמה דקות. העונה, בזהירות לזרוק את השמן החם ומבשלים 30-35 דקות עד פריך וזהב.
כאשר השבבים כמעט נעשים, לחמם את שאר השמן במחבת. מתבלים את הסטייק עם הרבה פלפל טחון טרי ומעט מלח, ואז מטגנים עבור 2-3 דקות בכל צד, תלוי כמה נדיר אתה אוהב את זה. לנוח 5 דקות בזמן שאתה עושה את הרוטב.
יוצקים עודפי שמן מהמחבת ומוסיפים את החומץ. בועה, ולאחר מכן להוסיף את המניה ומרתיחים עד מופחת בחצי. מערבבים דרך הקרם, מבעבע כדי לעבות קצת, ולאחר מכן להוסיף כמה שיותר פלפל נוסף כמו שאתה אוהב.
מגישים עם סטייק, צ ' יפס ואפונה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ניקל & ניקל האריס כרם מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![מניקל וניקל האריס כרם מרלו]()
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.