קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

סטייק צלוי או צלוי של מארק ביטמן

סטייק צלוי או צלוי של מארק ביטמן
סטייק צלוי או צלוי של מארק ביטמן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 253 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-30 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו ירכיים עוף ים תיכוניות בגריל של מארק ביטמן, תירס מרק ביטמן, ו הבראוניז של מארק ביטמן (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן גריל או להפעיל את broiler; החום צריך להיות בינוני גבוה ואת המתלה על 4 אינץ ' ממקור החום. אם אתה צולה, שים מחבת גדולה וחסינה על המדף 10 דקות לפני שאתה מוכן לבשל.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
כתמים את הסטייקים יבשים עם מגבת נייר ומפזרים את החלק העליון עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
שים את הסטייקים מתובלים בצד למטה-על הגריל החם או מתחת לגריל ומפזרים את החלק העליון עם מלח ופלפל. לבשל, ללא הפרעה, עד שהם משחררים בקלות, על 3 דקות. להסתובב ולבשל את הצד השני, לבדוק את העדינות על ידי מציץ פנימה עם סכין חדה ולבדוק את אותו מקום לעתים קרובות. עבור בינוני-נדיר, דמות על 3 יותר דקות (אם הם מעל סנטימטר עבה, תצטרך קצת יותר זמן; אם הם מתחת לסנטימטר, תצטרך קצת פחות).
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
כאשר הסטייקים עדיין קצת יותר אדומים ממה שאתה רוצה אותם, להסיר אותם מהחום ולתת להם לנוח לפחות 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
5
מפזרים את הסטייקים עם יותר מלח ופלפל אם אתה רוצה לחתוך אותם חצי לרוחב או להשאיר שלם ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות GEN5 מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
GEN5 מרלו
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019