סטייק צלוי עם בצל, אבוקדו ועגבניות
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? סטייק צלוי עם בצל, אבוקדו ועגבניות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם אבוקדו, חומץ בלסמי, עגבניות שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. נסו צ'ימיצ' ורי צלע סטייק עם צנון בגריל ובצל, סטייק צלע כתום מנדרין עם בצל צלוי, ו כריכי סטייק צלויים עם בצל קרמל ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לחום גבוה. בצל קל מעיל עם ספריי בישול.
מניחים בצל על מתלה גריל; גריל 10 דקות בכל צד או עד מכרז.
מניחים בצל בקערה בינונית; מכסים בחוזקה בנייר כסף. תתחמם. סטייק מעייל קל עם ספריי בישול; מפזרים סטייק עם 3/4 כפית מלח כשר ו 3/4 כפית פלפל שחור.
מניחים סטייק על מתלה גריל; גריל 6 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
מוסיפים עגבניות, חומץ בלסמי, 1/4 כפית מלח כשר, ו 1/4 כפית פלפל שחור לבצל; זורקים בעדינות לשלב. מחלקים סטייק באופן שווה בין 6 צלחות; העליון עם תערובת עגבניות 1/2 כוס.
חותכים פלחי אבוקדו בשליש לרוחב. למעלה כל מנה עם 4 חתיכות אבוקדו.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו אספסוף. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![מרלו אספסוף]()
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.