סטייק צלוי עם טפנד
סטייק צלוי עם טפנד זה ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לכם שום, סטייק צלע, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: סטייק בגריל עם טפנד, סטייק סינטה בגריל עם טפנד אספרגוס, ו סטייק צלוי עם מוג'ו מנטה-כוסברה וגזר בגריל וגזר לבן.
הוראות
מערבבים זיתים, 1/4 כוס שמן, כוסברה, צלפים, שום וחומץ במעבד מזון ולעבד עד מעורבב.
לחמם גריל גז על גבוה. לשפשף סטייק עם 1 כף. שמן זית, מפזרים מלח וגריל, פונה פעם אחת, 8 עד 10 דקות בסך הכל עבור בינוני נדיר.
העברה ללוח חיתוך, אוהל עם רדיד ולתת לנוח 5 דקות. חתוך כנגד התבואה.
מגישים עם טפנד זיתים למעלה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![מרלו מנהל]()
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.