סטייק צלוי עם פסטו בטעם פיסטוק-מנטה וסלק קלוי
סטייק צלוי עם פיסטוק-מנטה פסטו וסלק קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 59 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, בצל, סטייק פלנק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו סטייק צלוי עם סלק מוקפץ וסלק חזרת שמנת, סטייק צלוי עם מוג'ו מנטה-כוסברה וגזר בגריל וגזר לבן, ו סטייק ממולאים בגריל עם פסטו, מוצרלה ופרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סטייק פלנק בשקית resealable ולהוסיף חומץ, 1/2 כוס שמן זית, 1 שום שן (מרוסק), בצל, אורגנו, וכן קמצוץ נדיב של מלח ופלפל שחור. אטמו את השקית בחוזקה ותמעכו סביב כדי למזג את המרינדה ואת המעיל של הבשר.
מניחים במקרר כדי להשרות לפחות 4 שעות עד 1 יום.
עבור פסטו: בערך קוצצים פיסטוקים קלויים במעבד מזון.
מוסיפים 1/2 כוס שמן זית, מיץ לימון, הנותרים 2 שיני שום, מנטה, פטרוזיליה ופלפל אדום. דופק לשלב. מתבלים במלח ופלפל ודופק שוב עד שמעורב היטב אבל חלק מהמרקם נשאר.
מעבירים לקערה ומערבבים בגבינה. התאם תבלינים במידת הצורך. שמור במקרר עד מוכן לשימוש.
עבור הסלק: להגדיר מדף תנור למצב באמצע ולחמם תנור ל 191°. להגדיר סלק על חתיכת גדולה של רדיד טפטוף עם הנותרים 2 כפות שמן זית. מתבלים במלח ופלפל, וסוגרים רדיד סביב סלק כדי לאטום אותם לחבילה הדוקה.
מניחים על גבי תבנית אפייה ומעבירים לתנור לצלות עד רך כאשר פירסינג עם מזלג, על 1 שעה.
הסר מהתנור ולתת מגניב. לקלף עורות ולהשליך. קוצצים סלק לחתיכות קטנות יותר.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, פרוש באופן שווה על צד אחד של באח פחם. לחלופין, להגדיר את המבערים של גריל גז לחום גבוה. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. לנגב מרינדה עודף של סטייק ולבשל על הצד החם של הגריל, מפנה מדי פעם, עד למרכז של הסטייק רושם 52° על מדחום מיידי לקרוא עבור בינוני-נדיר, או135 עבור בינוני.
הסר מן הגריל ולתת לנוח 5 דקות לפני חיתוך דק נגד התבואה.
מגישים בשר עם פסטו וסלק (או בטמפרטורת החדר או מחומם דרך).
מקשטים עם מנטה נוספת, פטרוזיליה ופרמזן מגורר בצפיפות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ארבעה בריקס יקב פאסו רובלס Sangiovese, מונית, מרלו "Scosso" תערובת. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot]()
Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Blend
"סופר טוסקנה" קליפורני של סנג ' ובזה, קברנה סוביניון, מרלו הוא נסיעה מלאה-גאלופ לחושים. ניחוח מרוכז של פטל ואוכמניות עם טבק ותבלינים לתת אף נועז חם לתערובת זו. פטל ואספרסו על החיך מאוזנים על ידי טאנינים מלאים ומעוגלים על ידי רמזים של פלפל ווניל עם גימור ברי מתוק.