סטייק צלע ביזון עם חמאה עם תפוחי אדמה פריכים
זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו קורנית, תפוחי אדמה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. מתכונים דומים: סטייק צלוי של ביזון צלוי, סטייק צלע ברוטב חמאה, ו קבב עין ביזון.
הוראות
סטייק העונה בנדיבות על כל הצדדים עם מלח ופלפל. הגדר על מתלה תיל להגדיר גיליון אפייה מעוטר במקום במקרר חשף לילה.
בינתיים, מניחים תפוחי אדמה בסיר בינוני, מכסים במים, מתבלים במלח, ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית לרתיחה ומבשלים עד למכרז, על 10 דקות בסך הכל. בינתיים, להסיר עלים מ 1 sprig של רוזמרין ו 1 sprig של טימין דק קוצצים. תניח בצד.
מסננים תפוחי אדמה ומניחים בצד להתקרר.
חותכים כל תפוח אדמה במחצית לאורכו. תפוחי אדמה ניתן לבשל דרך שלב זה עד יום מראש ומאוחסן במיכל אטום במקרר.
שמן חום ב 12 אינץ ' כבד תחתית יצוק ברזל מחבת על חום גבוה עד רק מתחיל לעשן. בזהירות להוסיף סטייק ומבשל, מרפרף לעתים קרובות, עד קרום חום זהוב חיוור מתחיל להתפתח, על 4 דקות בסך הכל.
הוסף 3 כפות חמאה, שום, גבעולי רוזמרין שלמים, ורסיסי טימין שלמים למחבת ולהמשיך לבשל, מרפרף סטייק מדי פעם, ושופך כל כתמים קלים עם חמאה קצף. כדי למרוח, להטות מחבת מעט כך חמאה אוספת על ידי ידית. השתמש בכפית כדי להרים חמאה ושופכים אותו על סטייק, מכוון לנקודות אור. המשיכו לדפדף ולהתבוסס עד שמדחום קריאה מיידי מוכנס לחלק העבה ביותר של רשם צד tenderloin 115 עד 120 ° F עבור מדיום רייר, או 52° עבור מדיום, 6 עד 8 דקות בסך הכל. מיד להעביר סטייק מתלה תיל להגדיר בתבנית אפייה מעוטרת ומניחים גבעולי עשב ושום על גבי. אפשר סטייק לנוח חשוף בזמן שאתה מבשל את תפוחי האדמה.
להחזיר מחבת לחום בינוני - גבוה ולהוסיף חמאת כף הנותרים. כאשר הקצף שוכך, להוסיף תפוחי אדמה, לקצץ בצד. לבשל, לטלטל מחבת מדי פעם, עד תפוחי אדמה הם חום זהוב עמוק פריך, על 8 דקות.
מוסיפים רוזמרין קצוץ וקורנית, מתבלים במלח ופלפל, וזורקים לתפוחי אדמה מעילים. לבשל, לזרוק ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
להעביר תפוחי אדמה למגש עם כפית מחוררת, משאיר עודף שומן מאחור. להגביר את החום גבוה עד שאריות שומן הוא עישון.
יוצקים מעל סטייק מנוחה. השלך שום, רוזמרין, וזרעי קורנית.
מניחים סטייק על מגש ומגישים מיד.