קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות2
ציון בריאות12
מגזין

סטייק צלע ביזון עם חמאה עם תפוחי אדמה פריכים

סטייק צלע ביזון עם חמאה עם תפוחי אדמה פריכים
זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו קורנית, תפוחי אדמה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. מתכונים דומים: סטייק צלוי של ביזון צלוי, סטייק צלע ברוטב חמאה, ו קבב עין ביזון.

הוראות

1
סטייק העונה בנדיבות על כל הצדדים עם מלח ופלפל. הגדר על מתלה תיל להגדיר גיליון אפייה מעוטר במקום במקרר חשף לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
2
בינתיים, מניחים תפוחי אדמה בסיר בינוני, מכסים במים, מתבלים במלח, ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית לרתיחה ומבשלים עד למכרז, על 10 דקות בסך הכל. בינתיים, להסיר עלים מ 1 sprig של רוזמרין ו 1 sprig של טימין דק קוצצים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צווארי עוףצווארי עוף
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מסננים תפוחי אדמה ומניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4
חותכים כל תפוח אדמה במחצית לאורכו. תפוחי אדמה ניתן לבשל דרך שלב זה עד יום מראש ומאוחסן במיכל אטום במקרר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
5
שמן חום ב 12 אינץ ' כבד תחתית יצוק ברזל מחבת על חום גבוה עד רק מתחיל לעשן. בזהירות להוסיף סטייק ומבשל, מרפרף לעתים קרובות, עד קרום חום זהוב חיוור מתחיל להתפתח, על 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
להפחית חום בינוני.
7
הוסף 3 כפות חמאה, שום, גבעולי רוזמרין שלמים, ורסיסי טימין שלמים למחבת ולהמשיך לבשל, מרפרף סטייק מדי פעם, ושופך כל כתמים קלים עם חמאה קצף. כדי למרוח, להטות מחבת מעט כך חמאה אוספת על ידי ידית. השתמש בכפית כדי להרים חמאה ושופכים אותו על סטייק, מכוון לנקודות אור. המשיכו לדפדף ולהתבוסס עד שמדחום קריאה מיידי מוכנס לחלק העבה ביותר של רשם צד tenderloin 115 עד 120 ° F עבור מדיום רייר, או 52° עבור מדיום, 6 עד 8 דקות בסך הכל. מיד להעביר סטייק מתלה תיל להגדיר בתבנית אפייה מעוטרת ומניחים גבעולי עשב ושום על גבי. אפשר סטייק לנוח חשוף בזמן שאתה מבשל את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צווארי עוףצווארי עוף
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
להחזיר מחבת לחום בינוני - גבוה ולהוסיף חמאת כף הנותרים. כאשר הקצף שוכך, להוסיף תפוחי אדמה, לקצץ בצד. לבשל, לטלטל מחבת מדי פעם, עד תפוחי אדמה הם חום זהוב עמוק פריך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים רוזמרין קצוץ וקורנית, מתבלים במלח ופלפל, וזורקים לתפוחי אדמה מעילים. לבשל, לזרוק ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צווארי עוףצווארי עוף
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
10
להעביר תפוחי אדמה למגש עם כפית מחוררת, משאיר עודף שומן מאחור. להגביר את החום גבוה עד שאריות שומן הוא עישון.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
11
יוצקים מעל סטייק מנוחה. השלך שום, רוזמרין, וזרעי קורנית.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
צווארי עוףצווארי עוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
12
מניחים סטייק על מגש ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן