סטייק צלע עם שומר לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק פלנק עם שומר לימון. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 403 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל טחון גס, שמן זית, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו שיפודי סטייק צלע לימון, סטייק סויה-לימון עם ארוגולה, ו סטייק צלע עם רוטב לימון חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים ברזל יצוק גדול או מחבת תחתית כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים סטייק עם זרעי שומר, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל.
הוסף 1 כף שמן למחבת. לבשל סטייק בשמן חם, פונה פעם אחת, על 3 דקות בכל צד עבור בינוני-נדיר.
בעוד סטייקים לבשל, לחתוך שומר לשניים, ולהסיר שכבות חיצוניות קשוחות.
הסר את הליבה, ולפרוס דק מאוד. קוצצים 1 כף שברי שומר טריים, ומניחים בקערה בינונית עם שומר פרוס. לימון גרידה לתוך קערה קטנה; לחתוך לימון לשניים, ולהוסיף 1 כפית מיץ.
להוסיף 1/4 הנותרים כפית כל מלח ופלפל; להפריש.
מעבירים סטייק ללוח חיתוך, ומכסים באופן רופף בנייר אלומיניום כדי להתחמם.
מוסיפים חמאה ונותר 1 כף שמן למחבת.
מוסיפים שומר טרי ומבשלים כ -30 שניות.
מוסיפים תערובת לימון; מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 4 דקות או עד שומר הוא פריך במכרז.
חותכים סטייק לפרוסות דקות, ומגישים בתערובת שומר.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות המנון ן מרלו Mt. יין עמק Veeder נאפה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
![Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa]()
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
דובדבן שחור, תבלינים, עשיר