קושימומחה
מוכן ב1 ש, 8 דק.
מנות8
ציון בריאות30
מגזין

סטייק צלעות עם מרינדת צ'ימיצ' ורי ורוטב חרדל צ'ילי מיובש

סטייק צלעות עם מרינדת צ'ימיצ' ורי ורוטב חרדל צ'ילי מיובש
סטייק צלעות עם מרינדת צ'ימיצ' ורי ורוטב חרדל צ'ילי מיובש הוא מנה עיקרית המגישה 8. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, פליאוליתית, יש בו בסה"כ : 573 קלוריות, 49 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן למנה. יום האהבה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזאת באמריקה הלטינית. אם יש לכם עלי דפנה, חרדל דיז'ון, מים חמים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 8 דקות. מתכונים דומים: סטייק צלעות צלויות עם רוטב חרדל עשב וירקות שורש, סטייק צלעות צלויות עם רוטב חרדל עשב וצמחי שורש, ו סטייק צלעות צלויות עם רוטב חרדל עשב וצמחי שורש.

הוראות

1
מניחים את הסטייקים בתבנית אפייה רדודה גדולה או בתבנית, מכסים במרינדה והופכים לציפוי. מכניסים למקרר, מכוסה למשך 1 עד 4 שעות. מחממים גריל גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מוציאים סטייקים מהמרינדה, מנערים כל עודף ומתבלים במלח ופלפל, זורקים את המרינדה שנותרה). צולים עד להזהבה בצד אחד, 3 עד 4 דקות. הופכים וממשיכים לבשל 3 עד 4 דקות למדיום נדיר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מניחים את כל המרכיבים במעבד מזון ומעבדים לתערובת אחידה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מניחים את כל החומרים בקערה קטנה ומערבבים היטב.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. כרם לה קאדו רושו פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 49 דולר לבקבוק.
כרם לה קדו רושו פינו נואר
כרם לה קדו רושו פינו נואר