קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

סטייק צרוב עם רוטב צ'ימיצ' ורי

סטייק צרוב עם רוטב צ'ימיצ' ורי
סטייק צרוב עם רוטב צ'ימיצ' ורי לוקח בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 608 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זה מושלם עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו צ'ילי, זרעי כמון, פטרוזיליה שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הלטינית-אמריקאית הזו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה אדיר. נסו סלט סטייק צלע עם רוטב צ'ימיצ' ורי, סלט סטייק צרוב עם רוטב אבוקדו שמנת, ו סטייק אסיאתי צרוב ופטריות על ירקות מעורבים עם רוטב ג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את רוטב chimichurri, טוסט הזרעים במחבת קטנה ללא מקל במשך 30 שניות בערך, עד שהם מריחים ריחני. עצה לתוך קערה קטנה ומערבבים פטרוזיליה קצוצה, צ ' ילי, טימין, שמן וחומץ. מתבלים היטב עם פלפל אתה יכול להוסיף מלח רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
שים את הסטייק על צלחת ותשפשף על רבע מהרוטב. השאירו את הסטייק במרינדה בטמפרטורת החדר למשך כ-30 דקות. אם אתה עושה קדימה צינה עד 2 שעות, ואז להביא מהמקרר על 15 דקות לפני שאתה רוצה לבשל אותו.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מחממים ברביקיו, מחבת מחבת או מחבת משומנת עד ממש חם. מתבלים את הסטייק ואת הרוטב עם מלח, ואז מבשלים את הסטייק עבור 2-3 דקות בכל צד בהתאם לעובי ואיך אתה אוהב את הבשר מבושל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מגישים על לוח, ואז לחתוך לרצועות דקות כמו שאתה אוכל כפיות על ההלבשה הנותרת.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
פטל אדום יפה, דובדבן שחור וניחוחות תבלינים. מלא ועגול עם שזיף, דומדמניות אדומות, אוכמניות, וטעמים עלה דפנה. הטאנינים הרכים נותנים ליין הזה חלקות קטיפתית וגימור השוקולד פשוט נמשך ונמשך.