סטייק צרוב קל
קל צרוב סטייק הוא ללא גלוטן, ו ומספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 37 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, מלח כשר, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. האוכל הביא לך אותו. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו רוטב סטייק קל עם סטייק צרוב מתלה, קל מחבת צרוב סטייק סינטה, ו צדפות שומשום צרוב וסטייק טריאקי עם סלט כרוב צרוב (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את הסטייק מהמקרר ותן לו להגיע לטמפרטורת החדר, כ -30 עד 45 דקות.מתבלים את הסטייק משני הצדדים עם המלח והפלפל. לשפשף את שני הצדדים עם שמן זית ולהניח בצד.
מחממים מחבת בינונית בעלת תחתית כבדה (לא לא דביקה!) מעל חום גבוה עד חם מאוד אבל לא מעשן, על 3 עד 4 דקות. (אם המחבת מתחממת ומתחילה לעשן, תוריד אותה מהחום כדי להתקרר קצת.)
מניחים את הסטייק במחבת ולתת לו לבשל ללא הפרעה עד קרום כהה נוצר על הקרקעית, על 3 עד 4 דקות.הפוך את הסטייק באמצעות מלקחיים או מרית ומבשל עד שהוא בינוני נדיר, על 3 עד 4 דקות יותר. כדי לבדוק doneness, להשתמש באצבע שלך כדי ללחוץ על הסטייק: זה צריך להיות המשרד סביב הקצוות אבל עדיין לתת במרכז. אתה יכול גם להשתמש מדחום מיידי לקרוא; זה צריך לקרוא על 52° עד130.
להעביר את הסטייק ללוח חיתוך ולתת לו לנוח לפחות 5 דקות לפני ההגשה.