סטייק קולב צרוב עם שעועית ירוקה, זיתים שחורים ולימון
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? סטייק קולב צרוב עם שעועית ירוקה, זיתים שחורים ולימון יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 994 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 81 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, מלח כשר, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו רוטב סטייק קל עם סטייק צרוב מתלה, שעועית ירוקה, עגבניות וזיתים שחורים, ו טונה צרובה שעועית ירוקה, לימון ווסאבי (מתכונים דומים).
הוראות
בצנצנת או בקערה קטנה עם מכסה מצויד, לשלב את חרדל דיז ' ון, חומץ שרי ושמן זית עם שיני שום.
תוסיף קמצוץ מלח. לכסות ולנער במרץ להתמזג. טעם לתיבול. תניח בצד.
ממלאים חצי קערה בינונית בקוביות קרח ומוסיפים קצת מים קרים.
מניחים מסננת ישר בתוך אמבט הקרח. המסננת תמנע ממך להוציא את השעועית הירוקה מבין קוביות הקרח. מביאים סיר בינוני של מים לרתיחה.
מוסיפים מלח עד טעם המים כמו מי ים.
להוסיף קמצוץ נדיב של סוכר.
מוסיפים את כל אבל כמה שעועית ירוקה ומבשלים 2 דקות.
הסר אותם מהמים עם מסננת ולהעביר אותם למסננת בתוך אמבט הקרח. אפשר להם לשבת במי הקרח במשך כמה דקות כדי להבטיח שהם התקררו ביסודיות. זרוק את המים הלבנים.
הסר את השעועית מאמבט הקרח ופזר אותם על מגבת מטבח על משטח שטוח. השתמש במגבת מטבח אחרת כדי ללטף אותם בעדינות יבש. צעד זה ימנע מהמים לדלל את טעם השעועית ואת הויניגרט.
מעבירים לקערה בינונית ומתבלים במלח. מערבבים כדי להתמזג.
הסר את שיני השום מהוויניגרט וזרוק עם השעועית, עלי בזיליקום וזיתים.
חותכים את שעועית גלם שמורות לחתיכות 1 אינץ ' ולזרוק עם שעועית אחרת.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה.
הוסף את השמן. כאשר הוא מתחיל לעשן קלות, מפזרים את הסטייק עם מלח ולהשתמש זוג מלקחיים מתכת בזהירות למקם את הסטייק בשמן החם. מבשלים מעל חום גבוה 3 עד 4 דקות בכל צד. אני סופר 8 עד 10 דקות עבור בינוני נדיר, בהתאם עובי. אם אתה אוהב את הסטייק שלך קצת יותר מבושל, להשאיר אותו במחבת עוד כמה דקות בכל צד.
הסר את הסטייק ולאפשר לו לנוח על משטח שטוח, 10 דקות. חותכים את הסטייק ומסדרים על מגש עם תערובת שעועית ירוקה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Raymond Collection Merlot]()
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.