סטייק קרוסטיני עם מיונז אבוקדו-חזרת
המתכון סטייק Crostini עם מיונז אבוקדו חזרת יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 דקות. מתאבן זה יש 60 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך מיונז, מיץ ליים, סטייק צלע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו כריכי סטייק קרואסון עם בצל מקורמל ומיונז חזרת, סטייק מצופה בפלפל עם שמנת חזרת על קרוסטיני שום בגריל, ו מיונז חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים אורגנו מיובש, 1/2 מלח כפית, ופלפל בקערה קטנה; לשפשף באופן שווה על סטייק האגף.
שלב אבוקדו הבא 3 מרכיבים במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
להוסיף 1/4 הנותרים מלח ומיונז; דופק עד מעורבב.
מניחים סטייק על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; כיסוי וגריל 8 עד 10 דקות או עד מידה רצויה של doneness, מפנה מדי פעם.
הסר סטייק מגריל, ולתת לעמוד 5 דקות.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
מניחים פרוסות סטייק על חתיכות בגט קלוי; מעל כל אחד עם 2 כפיות התפשטות אבוקדו. המילואים הנותרים להפיץ לשימוש אחר.
מקשטים עם ענפי אורגנו, אם תרצה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות פלורה ספרינגס נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.