קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

סטייקי סינטה בגריל עם פלפל וסלסת צלפים

סטייקי סינטה בגריל עם פלפל וסלסת צלפים
סטייקים סינטה בגריל עם פלפל סלסה צלפים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 553 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן. אם יש לכם חומץ בלסמי, מלח ופלפל כשר, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -15 דקות. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. זה הוא די יקר מתכון לחובבי אוכל מקסיקני. הרביעי ביולי יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית דיאטה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סטייקים צלויים צלויים עם סלסת צלפים ופירורי לחם, סטייקים צלעי עין בגריל עם סלסה פלפל קלוי, ו סטייק סינטה בגריל עם רוטב עשבי תיבול.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
סלסה: שמים תבנית גריל על אש בינונית-גבוהה או מחממים גריל גז או פחם. צולים את הפלפלים מכל הצדדים עד שהם חרוכים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
סלסהסלסה
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
3
שים אותם בקערה עם 1 כף מים. מכסים את הקערה במכסה או בניילון נצמד למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
4
הסר את העור החרוך, הליבה והזרעים מהפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
זרעיםזרעים
5
חותכים את הבשר לרצועות בעובי 1/4 אינץ ' ושמים אותם בקערה קטנה. בקערה נפרדת מקציפים יחד את שמן הזית, החומץ הבלסמי, הצלפים והפטרוזיליה לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
פטרוזיליהפטרוזיליה
צלפיםצלפים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
יוצקים את התערובת על הפלפלים וזורקים עד לציפוי. מקררים לפחות 2 שעות, (ניתן לעשות 1 יום מראש).
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
7
סטייקים: שמים תבנית גריל על אש בינונית-גבוהה או מחממים גריל גז או פחם. מתבלים את הסטייקים משני הצדדים במלח המעושן ועשבי התיבול דה פרובנס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
סטייק.סטייק.
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
8
מזלפים שמן זית וצולים במשך 4 עד 6 דקות מכל צד לבינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
9
מוציאים את הסטייקים מתבנית הגריל לקרש חיתוך ומניחים לשבת 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מחבת גרילמחבת גריל
10
פורסים דק את הסטייקים ומסדרים על צלחות הגשה. למעלה עם הסלסה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
סלסהסלסה

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

סטייק סינטה עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. בודגן אנילו 006 פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
בודגה אנילו 006 פינו נואר
בודגה אנילו 006 פינו נואר
צבע אודם חיוור אטרקטיבי. עם ניחוחות מקסימים של פירות אדומים כמו חמוציות ותות, יחד עם כמה רמזים של ורדים ומינרלים אדמתיים. טאנינים עגולים ומינרליות משופרת, עם מבנה וגימור יפהפיים.