סטייקים בקר פיקנטה עם בצל מטוגן
סטייקים בקר פיקנטה עם בצל מוקפץ דורש כ 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 205 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סטייק בשר בקר, שמן זית, רוטב פיקנטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סטייקים בקר Federloin בשר עם פטריות מטוגנות, צלי בקר פיקנטה, ו Cheesy Picante בשר מקרוני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חצי שמן במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבשר ומבשלים עד משחימים היטב משני הצדדים.
מחממים את השמן הנותר במחבת על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים את רוטב פיקנטה במחבת. תחזיר את הבשר למחבת. מבשלים את הבשר במשך 2 דקות עבור בינוני או עד doneness הרצוי.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פלורה ספרינגס נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו]()
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.