סטייקים גוצ'ו עם ויניגרט Chimichurri
מתכון סטייק גאוצ'ו עם ויניגרט Chimichurri מוכן בערך 1 שעה ו 20 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון דרום אמריקאי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה זו מכילה כ 70 גרם חלבון 82 גרם של שומן, וסך הכל 1050 קלוריות. אם יש לכם פתיתי פלפל, מלח ים ופלפל, סטייקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו סטייק גאוצ'ו עם 4-הרב Chimichurri, סטייק גאוצ'ו עם ארבעה עשבי תיבול Chimichurri, ו סטייק צ'ימיצ' ורי בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את שמן הזית, חומץ, שום, פתיתי פלפל אדומים, כוסברה, hoja sante אם שימוש, אורגנו ומלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיף את הפטרוזיליה רק לפני ההגשה. בערך 3/4 כוס.
עבור סטייקים: באמצעות מלקחיים, לצלות את צ 'ילי על אש העליון תנור, מסתובב כך צ' ילי להשחיר באופן שווה על כל הצדדים, 3 עד 5 דקות. (לחלופין, מניחים על מחבת תחת המטגן ומטגנים כמה דקות בכל צד עד שהשחיר.)
מניחים את הצ ' ילי בקערה ומכסים בניילון נצמד.
בואו לעמוד במשך 10 דקות. כאשר קר מספיק כדי להתמודד, לקלף את העור החרוך. גזע וזרע את הצ ' ילי וחתך לרצועות דקות. תניח בצד.
בשמן זית, לאט לבשל את השום בסיר על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שיני ריחני והתרככו, כ 10 דקות. כאשר מגניב, לחתוך לפרוסות דקות, או שאתה יכול גם להשאיר שלם.
תניח את הסטייקים על משטח עבודה. הפוך 3 חתכים בכל סטייק מקביל משטח העבודה כדי ליצור כיסים. כל אחד עם צ ' ילי קלוי ושום.
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל.
גריל את הסטייקים על אש בינונית גבוהה כדי doneness הרצוי, על 5 דקות בכל צד.
מגישים עם ויניגרט chimichurri.