סטייקים סלמון עם חמאת יין אדום
סטייקים סלמון עם חמאת יין אדום נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 348 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו סטייקים לסלמון, שאלוט, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכונים דומים: סטייקים קונכיות עם חמאת יין אדום, סטייקים סלמון בגריל עם חמאת ליים, ו סטייקים סלמון בגריל ללא עצמות עם חמאת שמיר חזרת.
הוראות
שלב יין, שאלוט, מיץ, חומץ, רסק עגבניות, עלה דפנה בסיר כבד 1-2 ליטר ומרתיחים על חום גבוה בינוני עד שהתערובת עבה וריבה מצטמצם כ 1/3 כוס, כ 20 דקות. להשליך עלה דפנה.
העברת תערובת לקערה קטנה להגדיר בקערה של קרח ומים קרים ומערבבים עד קר למגע, על 5 דקות.
הסר ממי קרח ומערבבים גרידה, חמאה, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל עם מרית גומי עד incorporated.
מטאטא Preheat. מתלה קו של מחבת broiler עם נייר כסף.
לטפוח דגים יבש, ואז לצחצח את שני הצדדים עם שמן (2 כפות בסך הכל) ומפזרים הנותרים 3/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל. דג צלוי כ 5 סנטימטרים מחום, מתהפך פעם אחת, עד רק מבושל דרך, 8 עד 10 דקות בסך הכל.
מעל כל סטייק עם 1 עד 2 כפות חמאת יין אדום.
שאריות חמאת יין אדום יכול להיות מקורר, מכוסה, עד 3 ימים או קפוא עד 2 שבועות
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.