סטייקים עם רוטב דובדבנים
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וקדמונית? סטייקי פילה עם רוטב דובדבנים יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 25 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 266 קלוריות. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור יום ולנטין. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו סטייקים בשר בקר, יין פורט, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הדובדבנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטיס עם דובדבנים חמוצים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 38%. הציון הזה די גרוע. נסו סטייקים עם פטריות, רוטב מרסלה, סטייקים של בשר בקר עם רוטב יין אדום-טרגון, ו סטייקי פילה בקר עם רוטב פטריות שיטאקי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים יין ודובדבנים בסיר גדול. מביאים לרתיחה; מבשלים 5 דקות או עד שהנוזל מצטמצם ל 1/4 כוס. מערבבים פנימה את החמאה, 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
מפזרים סטייקים עם יתרת המלח והפלפל. לצלות 4 ב. מהאש במשך 4-6 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לאלילות הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145*; בינוני, 160*; כל הכבוד, 170*).
מגישים סטייקים עם רוטב דובדבנים ומפזרים בצל ירוק.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות כרמי מוצא מרלו עמק נאפה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -34 דולר לבקבוק.
![כרמי מוצא עמק נאפה מרלו]()
כרמי מוצא עמק נאפה מרלו
משיי ואלגנטי, מרלו עמק נאפה זה חושף בחינניות את אופיו מונע הפירות של קומפוט דובדבנים בשלים ואוכמניות. רמזים לשוקולד מריר ואגוזי לוז מתמזגים עם קצה מלוח של טבק מקטרת ועלי דפנה. החומציות הסרוגה מחייה את טעמי מילוי הפה, ואילו טאנינים גמישים ממסגרים את היין ומעניקים ערך לגיל. ניואנסים מורכבים של תבליני אפייה שוזרים דרך הביטוי הזני הנדיב של מרלו.