קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות30
מגזין

סטייקים צלויים עם צלפים וסלסה פירורי לחם

סטייקים צלויים עם צלפים וסלסה פירורי לחם
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייקים כרובית ופירה עם סלסה אגוז-קפר, סטייקים צלויים עם צלעות ברוטב בלסמי-קפר ויניגרט, ו סטייקים דג חרב בגריל עם חמאת בזיליקום.

הוראות

1
על תבנית אפייה גדולה, מברשת את סטייקים עין הצלעות משני הצדדים עם 2 כפות של שמן זית מתבלים עם 1/2 כף כל אחד מלח ופלפל קרקע גס.
מרכיבים שתצטרך
2
תן לסטייקים לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3
בינתיים, מחממים את התנור ל 35
4
עבודה בקבוצות, דופק את הפוקאצ ' ה במעבד מזון עד שהוא קצוץ לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
5
להעביר את הפירורים לקערה גדולה ולזרוק עם 2 כפות של שמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
6
מורחים את פירורי הלחם על תבנית אפייה גדולה ואופים אותם כ-30 דקות, מסתובבים וחוששים מדי פעם, עד שהפירורים יבשים וזהובים.
מרכיבים שתצטרך
7
בואו מגניב.
8
בקערה גדולה, לערבב את שאלוט עם חומץ ולתת לעמוד במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את הצלפים ואת הקורנית, ואז לאט לאט לטאטא את 1/2 כוס שמן זית הנותרים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את פירורי הלחם, מתבלים במלח ופלפל וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
11
להדליק גריל או לחמם מראש מחבת גריל ברזל יצוק. מברשת קלה את המחבת או מחבת גריל עם שמן צמחי. גריל את הסטייקים על אש בינונית-חמה עד השחמה עמוקה משני הצדדים, על 6 דקות עבור מדיום רייר.
מרכיבים שתצטרך
12
להעביר את הסטייקים ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות. חותכים בעובי את הסטייקים על פני התבואה ומסדרים על מגש. כפית חצי סלסה פירורי לחם מעל הבשר ולהעביר את השאר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות Maddalena מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.