בקערה לשטוף אורז היטב בכמה שינויים של מים קרים עד מים צלולים. להשרות אורז במים קרים כדי לכסות לילה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מסננים היטב את האורז במסננת. הגדר מסננת על סיר עמוק גדול של מים רותחים (מסננת לא צריך לגעת במים) ואורז קיטור, מכוסה במגבת מטבח ומכסה, 30 עד 40 דקות, או עד מכרז (לבדוק את מפלס המים במחבת מדי פעם, הוספת מים נוספים במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בעוד אורז הוא בישול, בסיר קטן להביא חלב קוקוס 1 כוס לרתיחה עם 1/3 כוס סוכר ומלח, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ולהסיר מהחום. שמור על התערובת חמה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ליקוריץ צהוב וירוק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)