Stracotto Doagnello עם זיתים וכתום הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 949 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. אם יש לך אנשובי, שום, 2 רגל של כבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 95%. מתכונים דומים: בריסקט Stracotto, בשר אוהבי Manicotti Stracotto-סגנון, ו Stracotto alla פיורנטינה (תבשיל בקר בסגנון פלורנטין).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לקצץ את רוב השומן מן הכבש ואת העונה עם מלח ופלפל. בתנור הולנדי כבד (לפחות 6 ליטרים) מחממים שמן זית עד לעישון. כבש חום משני הצדדים עד חום זהוב כהה ולהסיר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מוסיפים בצל, שום, אנשובי וחתיכות כתומות ומבשלים עד שהתרככו, מגרדים את תחתית התבשיל עם כף עץ כדי לשחרר את החלקים החומים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק