סיבוב 2-חג ההודיה Quesadilla עם רוטב שמנת חמוציות טבילה
גשו לסופר וקנו רוזמרין, מרווה, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 13 דקות. עם כפית ציון של 83% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו Quesadilla שאריות חג ההודיה (3-גבינה טורקיה חמוציות & קווסאדייה מרווה), גבינה בגריל תפוחים וברי עם רוטב טבילת תפוחים תות, ו סיבוב 2-פאי חג ההודיה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
שים 1 טורטייה קמח לתוך המחבת. מכסים עם חצי מהגבינה, ואז שכבה של טורקיה, שכבה של מלית. למעלה עם הגבינה הנותרים לכסות עם טורטייה אחרת. לבשל במשך 3 עד 4 דקות להעיף. כדי להעיף, לשים צלחת גדולה על גבי הקסדייה במחבת. שים את כף היד על הצלחת ותהפוך את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
שים את המחבת בחזרה על הכיריים ותחליק את הקסדייה בחזרה למחבת. מבשלים עד הגבינה מותכת, עוד 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מערבבים יחד את השמנת החמוצה ורוטב חמוציות בקערה קטנה.
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1
בסיר גדול עם מכסה גדול מספיק כדי להתאים את טורקיה, להוסיף את כל אבל 2 סיידר תפוחים כוסות ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את המלח, 3 גבעולים של טימין, 3 גבעולים רוזמרין ומערבבים להמיס את המלח.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
הסר מהחום, להוסיף 5 כוסות קרח, 6 כוסות מים ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
4
שים את ההודו בסיר עם המלח והחזק אותו כך שהחלל מתמלא במי מלח. אם טורקיה אינה שקועה לחלוטין במי מלח, להוסיף עוד 2 עד 3 כוסות מים לסיר עד מכוסה. מכסים את הסיר במכסה ומקררים בין לילה או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסר את ההודו מן המלח, לשטוף יבש לטפוח. סדר את זה, צד השד למעלה, במחבת צלייה. תדחפי את הקורנית הנותרת ואת חבורת המרווה לתוך חלל הבטן ותכניסי את הכנפיים חזרה מתחת לתחתית השד. לקשור את הרגליים יחד עם חתיכת חוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
2 כוסות שיני שום
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
שעועית קנלוני, סחוטה
7
בקערה קטנה לשלב את שמן קנולה, תיבול עוף ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
8
מברישים את טורקיה בנדיבות עד מצופה לחלוטין. מכניסים לתנור וצולים עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של הירך רושמת 165 מעלות F, על 2 1/2 עד 3 שעות. כ -30 דקות לפני ההודו נעשה, למרוח בנדיבות את הציפור עם זיגוג סיידר. Baste עם זיגוג הנותרים 2 יותר פעמים במרווחים של 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)
9
הסר מהתנור ולתת לנוח לפחות 15 דקות לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מעבירים למגש הגשה ומגישים.
1
בסיר קטן לשלב את שמורות 2 כוסות סיידר תפוחים ו 1/4 כוס סוכר חום. מבשלים עד מופחת על 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחים
חבילת Milk Duds
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס 9 על ידי 13 אינץ צלחת אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)
3
הסר את כובעי הפטריות מהגבעולים. שמור את הכובעים עבור באינטרנט עגול 2 מתכון ממולא פטריות. בערך לקצוץ את הגבעולים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את שמן קנולה. מערבבים את הבצל והסלרי ומבשלים עד שהתרכך מעט, כ 2 דקות.
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.